Čuveni doktor Oz: "Svi su znakovi bili tu, a ja nisam prepoznao šta je mojoj majci"

Čuveni doktor Oz koji ima svoje televizijske emisije je nedavno iznenadio svojom izjavom o majci.


Izuzetan je lekar, planetarno poznat, sa višedecenijskim iskustvom iza sebe, pa i pored toga, doktor Mehmet Oz nije prepoznao simptome bolesti sa kojom se bori njegova majka. Dr Mehmet Oz je na Instagramu objavio nešto što je iznenadilo mnoge.

Izjavio je da njegova majka boluje od Alchajmerove bolesti kao i da mu je najbolnije jer to nije primećivao. "Svi su znakovi bili tu, ali ih nisam prepoznao", napisao je i dodao: "Kada je postala tvrdoglavija, to sam pripisivao njenim godinama.Moja sestra je primetila da je ona posle 60. godine počela da se šminka drugačije, ali je to zadržala za sebe. Kad je mama počela da daje neke svoje stvari ljudima koje je jedva poznavala, pomislio sam da samo pokušava da olakša sebi posle smrti mog oca".

Domaćin "The Dr. Oz Show" kog gledaju milioni ljudi i za koju je čak devet puta bio nominovan za Emi nagradu (osvojio ju je četiti puta), lekar kojeg je Svetski ekonomski forum imenovao za "Globalnog vođu budućnosti" i koji je još pre 11 godina uvršten u "100 najuticajnijih ljudi" časopisa "Tajm", posavetovao je ostale:"Bilo je bolno priznati da se zdravlje moje majke pogoršava, ali to nam je omogućilo da joj što pre pružimo pomoć. Imate moć da progovorite i da kažete nešto ako sumnjate na neki od gore navedenih simptoma kod voljene osobe. To može da bude neprijatno , ali može da uspori Alchajmerovu bolesti kod nekoga koga volite".

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.