"Duboki dekolte je za jeftine dame" - 8 modnih savjeta stiliste

U svetu mode koja se konstantno menja, ključno je da pronađemo svoj upečatljiv i jedinstven stil, a da ne izgledamo kičasto i degutantno. Ovo su neki od važnijih savjeta koje bi trebali pratiti:


1. Pažljivo sa pokazivanjem kože: Da biste bili seksepilni i privlačni, ne morate da budete gotovo goli. Pokažite jedan deo tela, a ostale pokrijte. Na primer, uz dubok šlic na haljini ne idu i dubok dekolte i potpuno otkrivena leđa. 2. Najbolji način nošenja košulje: Košulja uvučena u farmerke ili suknju nikada neće izaći iz mode.

Uz ovaj trik odeća izgleda bolje, a vaše telo dobija lepši oblik. Kratke košulje i gole stomake ostavite tinejdžerkama. 3. Jedan upečatljiv detalj: Tačno je da detalji mogu da podignu čitav izgled na viši nivo, ali ne treba da preterujete. Dovoljno je da uz odevnu kombinaciju neutralnih boja ponesete upečatljivu torbu.I naravno, nema potrebe da je "uparujete" sa upečatljivim nakitom u istoj boji. Nikad ne zaboravite - manje je više! 4. Pantalone birajte po visini štikle: Ako su štikle previše niske za te predugačke pantalone, izgledaćete smešno, a nogavice će vam se isprljati čim izađete na ulicu.

Verujemo da niko ne želi da bude smešan i prljav, pa povedite računa o dužini nogavice kada kupujete pantalone, ali i visini potpetice kada ih oblačite. Idealna dužina pantalona jeste 1-2 cm od poda (kada se obujete). 5. Elegantna torbica sa dugačkim lancem za večernje izlaske: Kako ćete izgledati (i kako ćete se osećati i provesti) ako cele večeri morate da držite veliku ručnu torbu?Za večernje izlaske dame biraju torbicu u koju staju samo neophodne stvari, i to ne ručnu, već sa dugačkim lancem, koju mogu da prebace preko ramena i oslobode ruke. 6. Ispoštujte svoju građu: Nijedna žena ne treba da kupuje ono što je u modi, već ono što joj dobro stoji.

Na primer, ako ste niski i sitne građe, ne treba da nosite popularne oversajz modele, jer će vas "progutati". Ako imate obline i višak na stomaku, vama najlepše pristaju A krojevi. 7. Oprezno sa ogrlicama: U modi je nošenje nekoliko "složenih" ogrlica, ali i sa ovim morate da budete pažljivi.

Gledajte da ogrlice budu od istog materijala, ali da se po nečemu drugom razlikuju, kako bi se dobio kontrast. Najvažnije je da ne preterate i da na kraju ne izgledate kao lutka za odlaganje blještavog nakita. 8. Duboki dekolte je za jeftine dame:

Budimo surovo iskreni - žena koja nosi dekolte do pupka jasno je kakvu poruku prenosi svijetu - želim da mi gledate u grudi! Uredu je nositi majicu sa pomanjim dekolteom ali da je sve na izvolte - to već nema nikakve veze za glamuroznim oblačenjem.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.