Skoro svaki muškarac bi ih ženio - 3 neodoljive dame Zodijaka

Od svih znakova u Zodijaku, njih 3 se ističu kao velike dame koje bi svako poželio za sebe.


Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac. Rak: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere do koske, one ne znaju za polovičnu ljubav. Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega;

Ponekad su sklona da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju. Privlači je topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Odlična je kuvarica i posebno voli da uživa spremajući bližnjima.Posvećena je majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost. poštoje.Ovan: Žena Ovan je jaka, samosvesna i odvažna žena. Njena neustrašivost i temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu.

Uvek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim ostvariti sve što zamisli. Stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega.Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama decu odgaja u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost. Lav: Ponosna i strastvena žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona.

Ima urođeni šarm, te se ne trudi puno u osvajanju partnera.Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.