Maja Marijana o karijeri: "Dok sam ja živa moje kćerke neće biti pjevačice"

Biti javna i poznata ličnost nije ni malo lak posao, što nam potvrđuje i folk pjevačica Maja Marijana.


Maja Marijana pre dva meseca doživela je neprijatnost kada su nepoznati počinioci zapalili njen automobil koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi. Za Maju i njene ćerke Anđelu i Milicu ovo je bio veliki stres, a pevačica otkriva da krivci za to delo još nisu pronađeni.

Nije se ništa slično dešavalo nakon toga, hvala Bogu. I dalje slučaj stoji, još uvek ne znamo ništa. Ne znam i dalje ko je to uradio. Ne želim toga da se sećam. Pamtim samo lepe trenutke. Juče je prošlost, sutra ne znamo da li će biti i danas je sve što imamo - rekla je Maja.



U poslednje vreme mnogi kaži da izgleda bolje nego ikada. - Trudim se da vodim računa o sebi. Volim sunce i maksimalno ga koristim. Čim potamniš i malo smršaš odmah se to primeti - kaže folkerka, koja se pohvalila da ima ćerke za primer.

Anđela je student Mašinskog fakulteta, a Milica je druga godina srednje škole. Stvarno su super deca - kaže ponosna majka, koja ne bi volela da njene naslednice koje ima iz dva braka odaberu njenu karijeru: - Ne, to ni slučajno!



Dok sam ja živa - ne! Ima mnogo boljih zanimanja rekla je Maja Marijana. Ovo nam potvrđuje koliko je zapravo stresno biti javna ličnost i baviti se poslom koji je eksponiran javnsti. Mnogima to izgleda kao med i mlijeko ali svakako to nije.

Pokreće Blogger.