Muškarac priznaje: "Supruga je predložila da viđam druge žene iz tužnog razloga"

Razgovor među parovima je veoma bitan, čak i ako se jedan partner povuče bitno je raspraviti.


Jedan muškarac iz Srbije se požalio na forumu i potražio pomoć drugih. Čovek pod nadimkom Nišlija podelio je na forumu situaciju koja je nastala između njega i supruge nakon što su postali roditelji. Tada su se stvari u njihovoj vezi skroz preokrenule.

Kako on navodi, njegova žena odbija da vodi ljubav s njim otkako su dobili dete. Čak mu je supruga rekla da može da viđa druge žene kako bi zadovoljio svoje potrebe. U svojoj ispovesti on je naveo da se odnos uvek odvijao na njegovu inicijativu i uglavnom bez njenog orgazma.



Iako je nekoliko puta pokušavao da razgovara sa suprugom o tome što više ne vode ljubav, ona se čak šalila da bi mogao da se viđa s drugim ženama kako bi zadovoljio svoje potrebe. -Potajno sam ljut na nju jer je odustala od nas i draže joj je da spavam s drugim ženama nego s njom, napisao je on.

Jedan psiholog je poručio zabrinutom čoveku da je možda problem u tome što se njegova supruga više ne oseća privlačnom otkako je postala majka i da bi trebalo jasno da joj da do znaja da je još uvek voli i da mu je privlačna. Tada se zabrinuo za nju i odlučio da je ubjedi da odu psihologu.



Tada je saznao da je upala u depresiju za koju mu nije ni rekla i da nije željela da on pati zbog toga. Željela je da on i dalje bude sretan i da ga njena tuga ne dotiče. Sreća na vrijeme je uspio izvući istinu iz nje i zajedno su razgovorom riješili svoje probleme i nedoumice. Razgovor je veoma bitan.

Pokreće Blogger.