Mudri savjeti velikana: "Ne gubite vrijeme na one kojima niste bitni"

Vaš život je dragocjen i morate se tako odnositi prema njemu, u suprotnom ćete biti tužni.


Pyotr Mamonov (1951., Rusija), nekada kultni underground rock glazbenik, koji je trenutno poznatiji kao glumac i jurodivi. Uvijek bez dlake na jeziku govori ono što misli. Njegova životna pravila su jasna i svakom razumljiva, kao na dlanu: Ako voliš – voli, ako ne voliš – idi bestraga. 

1) Ne vrijeđajte ljude i ne ljutite se na druge. 2) Recite „volim te“ čak i kad niste sasvim sigurni u to. Govorite to često. 3) Što češće dodirujte osobu koju volite. 4) Uvijek gledajte sugovornika u oči. 5) Ne plašite se promjena, ali nemojte ni čeznuti za njima. 6) Pravite kompromise.



7) Od svakog događaja napravite praznik. 8) Nikada ne grdite druge i ne donosite sud o tuđim ukusima. 9) Idite ka Bogu, tražite Boga, čak i ako ne vjerujete u njega. 10) Zaspite s osmijehom. 11) Uvijek čestitajte rođendan prijateljima. 12) Pravite poklone.

13) Što češće zovite roditelje. 14) Ako je nazivnik (dio razlomka) vrijednost čovjeka, a brojnik ono što sam o sebi misli – što je manji brojnik, rezultat će biti veći. 15) Često se osmjehnite sebi u ogledalu. 16) Ne plašite se da ćete izgledati smiješno.



17) Ne smatrajte neznanje i siromaštvo porocima. 18) Ne učite druge što da rade u svom životu. 19) Vodite dnevnik. 20) Život uopće nije odmaralište. 21) Podijelite znanje. 22) Mislite na voljene osobe. 23) Ako nosite bradu – obrijte se, ako ne – pustite je. Mijenjajte se.

24) Prekršite pravila. 25) Budite ono što jeste. 26) Ne gledajte televiziju. 27) Dopustite drugima da brinu o vama. 28) U svemu tražite svijetlu stranu. 29) Podijelite zadovoljstvo gledanja filmova i slušanja glazbe.,

Pokreće Blogger.