Džulija Roberts: "50-te su najbolje godine života, objasniću i zašto"

Jedna od najljepših holivudskih glumica podjelila je par stavova sa nama i oduševila mnoge.


Omiljena američka glumica osvanula je na ovomesečnom izdanju prestižnog magazina Harper's Bazaar čija je tema "usudi se". Džulija Roberts je pokušala da savlada strah od visina, razgovarala o starenju, ostvarenju snova, majčinstvu i odnosu sa suprugom Danijelom Moderom.

"Stravično se bojim visina. Zanimljivo je da se i moj otac bojao visine. Međutim na ovom snimanju su pazili da budem na nivou gde još uvek mogu da se smeškam i izgledam lepo", započinje Džulija Roberts svoj veliki intervju za Harper's Bazaarovo izdanje za novembar 2018.



U ulozi novinara ovoga puta se našla velika Opra Vinfri koja je Džuliju ispitala sve pikanterije iz privatnog života. Dotakle su se tada i teme snova i ostvarenja istih. Džulija je rekla kako trenutno živi svoje najlepše godine i kako je većinu snova već ostvarila. 50-te su najbolje godine jer tada prestaneš da strahuješ o budućnosti i jednostavno se prepustiš životu.

Osvrnula se i na ružan period života i to kako su tabloidi često pisali neistine o njoj i njenom braku s Danijelom Moderom. "Takve stvari zaista znaju da pogode čoveka, koliko god mislili da smo jaki, to uvek utiče na nas. Toliko sam ponosna na svoj brak i zato me najviše bole takve priče.



U maju smo proslavili 16. godišnjicu braka i jako smo srećni što smo pronašli jedno drugo", rekla je Džulija, a gospođu Vinfri je zanimalo kako uspeva da objasni svojoj deci šta se zbiva u medijima i da to nema veze s realnošću.

"Zapravo većinu toga oni ne dožive, ali izuzetno je čudno kada se zateknemo u porodičnoj kupovini, a oko nas su novine s našim fotografijama i lažnim naslovima. Tada je zaista neprijatno i osećamo se posramljeno", objasnila je lepa glumica koja se zatim raspričala o majčinskoj ulozi. Rekla je kako njena deca uopšte nemaju percepciju da im je mama slavna osoba.

 "Mislim da nikada neće ni imati tu percepciju. Bila je jedna situacija u kojoj su shvatili da sam poznata glumica i jako su se iznenadili. Onda su me upitali- Jesi li poznatija od Tejlor Svift?", našalila se Roberts i dodala da se veseli razdoblju u kom će moći da sa svojim naslednicima pogleda neke od svojih filmova.

Pokreće Blogger.