Priča izigrane žene: "Ljubavnice previsoko lete, a dobro znamo za šta samo služe"

Mnogi muškarci i žene su vjerojatno postali ljubavnici ili ljubavnice upravo zahvaljujući želji da nešto mijenjanju,da nešto „obogate“ u svom životu. 


Misleći kako je to u dosadašnjoj vezi više nemoguće postići, „krenuli“ su drugim putem i potražili ili im se dogodila ljubavnica ili ljubavnik. Pa tko su te ljubavnice ili ljubavnici ?? Koliko je meni poznato to su sasvim obični ljudi koji su do jučer živjeli svojim životom i ni po čemu se ne razlikuju od drugih.

Ljubavnici su obični radnici i radnice no isto tako advokati, pravnici, učitelji, profesori, doktori te akademici pa kao što znate i osobe za koje to nikako nije primjereno dok obavljaju tu dužnost; kao na pr. predsjednici država,te i vjerski službenici ako se tako može reći..



Ljubavnikom ili ljubavnicom se može postati na više načina no izgleda mi da su dva najčešća. Prvo već ranije spomenuto „zasićenje“ u braku koje vodi u dosadu. Nažalost djevojka –žena ljubavnica često tu „titulu“ nosi cijeloga života i neprestano čeka da će kada se završi NJEGOV neki ciklus (dok dok djeca krenu u vrtić itd) SVE DOĆI NA SVOJE MJESTO.

Tada misli da više neće trebati čekati do dođe ili razočarano baciti sve u smeće JER OPET NE MOŽE. Muškarci uglavnom u ljubavničkom odnosu diktiraju tempo i ako su oni ljubavnici žele znati svoj status.Mnogi ako im se ne udovolji traže drugu ljubavnicu KOJA ĆE IH RAZUMJETI.



Stoga volite li biti ljubavnica i želite imati ljubavnika pokušajte malo razmisliti i stvari postaviti na prave noge jer kada se otmu kontroli teško ih je slijediti a pogotovo vratiti na staro. Nemojte svojoj ženi ili mužu govoriti o tome kako je ona/on bolja u ovome ili onome.

To zaista nema nikakva smisla jer morate znati da unatoč ljubavničkom iskustvu mnogi parovi ostaju u vezi i dalje a onda to zna biti jako, jako mučno. Taj vaš (službeni) partner,posebno partnerica ne zaslužuje da ju/ga ponižavate. Na koncu završavam kao što sam počeo. I za kraj - Preljubnici, spustite se na zemlju, znamo za šta samo služite.

Pokreće Blogger.