Rođeni pod srećnom zvijezdom: Znakovi Zodijaka kojima obično sve ide od ruke

Za njih kažu da su rođeni pod srećnom zvijezdom i da im sve ide jednostavno od ruke.


Ovan: Dok vaš vladajući planet Mars voli ratovanje, to ne znači da ćete potrošiti svoj život na borbu. U stvari, vi ste predodređeni da pobijedite u svakoj bitci koju odaberete, piše The minds journal. Vi ste pametni, motivirani i artikulirani – i zato je vaša sreća više odraz vaše jake osobnosti nego sreće koju nosi vaš znak.

Bik: Život kao da uvijek ima iznenađenje za vas koje vas zaskoči iza ugla. Iako se sigurno ponekad možete osjećati nesretnima, sama činjenica da ste još uvijek ovdje, da preživljavate i prevladavate sve teškoće u životu koje vam on servira, siguran je dokaz da vama ne treba sreća, već samo puno snalažljivosti kako bi prevladali životne izazove.



Rak: Vaš znak je jedan od rijetkih koji je istinski blagoslovljen srećom. Iako će se na putu uvijek nalaziti nekakvi izazovi, vi imate urođeni osjećaj za smjer i vještine – pomoću kojih se, zahvaljujući svojoj sretnoj zvijezdi, uvijek uspijevate usmjeriti u pravom smjeru.

Lav: Vi ste tako mudri i odlučni, stoga uopće ne morate brinuti o tome jeste li sretni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste kipar, spremni oblikovati sudbinu onako kako vi želite. Zaboravite četiri lista djeteline, vi ste u sjedalu vozača kada želite ostvariti svoj cilj.



Strijelac: Čestitam, vi ste jedan od sretnih znakova u zodijaku. Vaš sretni vladar, planet Jupiter, pomaže vam da napravite limunadu od svih limuna koje dobijete. Naravno, to ne znači da ponekad nema izazovnih vremena (hej, to je život), ali nikad nećete biti ostavljeni bez rješenja problema.

Pokreće Blogger.