Uvijek nosi šampon sa sobom: 7 savjeta Meghan Markle koje bi svaka žena trebala usvojiti

Oči javnosti ovih dana uperene su u Markle koja se zaručila za britanskog princa Harryja.


Analizira se sve, od njezina odijevanja od beauty rutine, a lijepa 36-godišnjakinja u intervjuima je otkrila svoje male trikove za besprijekoran izgled 1. Sušenje na zraku: "Kako vam se kosa ne bi napuhala nakon sušenja na zraku, potrebno je na nju nanijeti neke proizvode za njegu.

S obzirom na to da većina ljudi ima prirodno lagano valovitu kosu, predlažem da koristite njegujuće kreme za kovrče. Čak i ako vam kosa nije jako kovrčava, takvi su proizvodi idealni za sušenje na zraku, dok je većini drugih potrebna toplina kako bi bili djelotvorni,".



2. Trik za više volumena u kosi. Kada je u pitanju frizura, Meghan se kune u najobičnije zabacivanje glave. Kada vam se frizura malo slegne, nagnite se prema naprijed, sagnite glavu i raspustite kosu. Potom na kosu raspršite lak i zatim jako zabacite glavu prema natrag kako biste dobili više volumena.

3. Frizura nakon šešira: Kako bi vam kosa izgledala lijepo i nakon što skinete šešir s glave, takvim situacijama uz sebe uvijek imate šampon za suho pranje. Meghan ga svagdje nosi sa sobom. "Kada skinete šešir, nagnite glavu prema dolje i posprejajte šampon za suho pranje po cijeloj kosi pa zamahnite glavom unatrag i frizura će vam biti savršena,". 



4. Trik za više volumena u kosi. Kada je u pitanju frizura, Meghan se kune u najobičnije zabacivanje glave. Kada vam se frizura malo slegne, nagnite se prema naprijed, sagnite glavu i raspustite kosu. Potom na kosu raspršite lak i zatim jako zabacite glavu prema natrag kako biste dobili više volumena.

5. Četkicom za zube protiv vlasi koje strše. Meghan za nestašne i neposlušne vlasi koristi četkicu za zube koju naspreja lakom za kosu, a zatim četkicom lagano zagladi vlasi i liniju kose. Taj trik posebno voli kada nosi punđe.

6. Vježbe za lice. Meghan redovito radi vježbe za lice koje je osmislila njezina omiljena estetičarka Nicola Joss. Ona oblikuje svoje lice iznutra. Možda to zvuči smiješno, ali stvarno djeluje. One dane kada radim vježbe moje jagodice i vilica su čvršće, kaže Meghan.


7. Korištenje regeneratora: "Prije nego na kosu nanesete regenerator, trebali biste ju ocijediti jer će višak vode umanjiti njegovo djelovanje," kaže frizer i naglašava da nanesete više regeneratora na vrhove kose jer su oni najpodložniji sušenju i pucanju.

Pokreće Blogger.