Teško ćete im odoljeti - Top 7 najljepših muških parfema svjetskih stilista

U mnogim istraživanjima koja su povezivala šta žene najviše vole kod muškaraca - najčešći odgovor je bio parfem. Kao što "odjelo čini čovjeka" tako i parfem čini muškarca.


Tražite li bezvremensku klasiku ili jednostavno želite otkriti nešto novo, Notino je tu za vas. Isprobajte naš izbor najprodavanijih parfema za muškarce za 2017. godinu. Vrlo dobro znamo kako je teško pronaći pravi miris za muškarce. Upravo zato dopustite da vam predstavimo naš izbor onih najomiljenijih. Moderan muškarac ne mora praviti kompromise.

On zaslužuje kvalitetu po najboljoj cijeni. Prepustite se i inspirirajte ovim prekrasnim mirisima. Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme. Ovaj mediteranski biser je lagani, cvjetni i zeleni miris ispunjen vjetrom i vodom. Stvoren je za slobodne, divlje i tajanstvene muškarce. Idealan je za svakoga tko ima hrabrosti izaći iz gomile i privući pažnju drugih.



Nudi iskričavu esenciju pačulija i mandarina u kombinaciji s toplim i muževnim tonovima marokanskog cedra uz egzotičan završetak u kojem će zamirisati datulje. Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme. Nevjerojatan i jedinstven miris koji će doći do punog izražaja na društvenim događanjima na kojima se želite osjećati seksi i neodoljivo.

Ovaj elegantan i senzualan miris za muškarce očarava kombinacijom kardamoma, bergamota, cedra i lavande, nositelja simbolike muževnosti i snage. Magični učinak dovršava kumarin i vetiver, oba puna senzualnosti i seksipila. Hugo Boss Boss The Scent. Začinski miris od kralja diskretnog zavođenja! The Scent ima zavodljivu aromu, izvanredno atraktivnu i neodoljivu.



Sadrži samo tri note: čaroban đumbir, voće maninku, poznatu po svojim afrodizijačkim svojstvima i senzualnu kožu. Jednostavan je i vrlo izražajan. Lacoste Essential. Filozofija branda Lacoste leži na izražavanju apsolutnog unutarnjeg osjećaja slobode. I u ovom ekskluzivnom mirisu za muškarce pridržavaju se spomenute filozofije.

Pogodan je za sportskog i elegantnog muškarca kojemu u trenu pruža potrebnu dozu energije. U njemu se osvježavajuće mandarine, bergamot i listovi crnog ribiza miješaju s paprom, ružama, orijentalnom sandalovinom i pačulijem. Ovaj miris jednostavno mora biti dio vašeg seta. Calvin Klein Euphoria Men Intense.

Najbolji parfem za muškarce tvrtke Calvin Klein proizišao je iz mirisa Calvin Klein Euphoria, ali u odnosu na njega je tamniji, orijentalniji i tajanstveniji. Odiše mladošću i zrelošću u kombinaciji s uzvišenom muževnošću koja će od svakoga napraviti savršenog gospodina. Svojim osnovnim notama cedra, mirte, pačulija i vetivera nudi uistinu opojnu atmosferu zabranjenih tajni.

Joop! Homme. Vrlo originalan miris za zrele muškarce koji su prepuni samopouzdanja. Njegov topao slatkast miris duhana i cimeta pun je cvjetova naranče i rijetkih vrsta drveća što ovom parfemu daje muževan dašak. I uz to je izuzetno postojan! Versace Eau Fraîche Man. Ova elegantna toaletna voda za muškarce dizajnirana je za one koji se ne boje biti u centru pažnje i ne boje se izražavati svoju muževnost i šarm. Iza njegovog muževnog šarma skriva se bijeli limun i ružino drvo, kadulja i estragon. 😊.

Pokreće Blogger.