Pjevačica u 50. deceniji: "Po mene šalju privatne avione jer imam šta drugim ženama fali"

Svi se sećaju da je devedesetih godina Jasna Milenković Jami bila jedna od najvećih zvezda.


Jasna Milenković Jami važi za pevačicu sa najdužim nogama na estradi. Ona ne krije da je od muškaraca uvek dobijala ponude, kako pristojne tako i nepristojne, ali i priznaje da je prihvatala obe. "Da, bile su i pristojne i nepristojne ponude.

Obe sam prihvatila", uz osmeh je krenula svoju priču Jami. "Nisam ja bila osoba kojoj se direktno nudilo nešto. Ne treba sve gledati u seksualnom smislu. Recimo, izlazak samo na večeru, ili samo na piće, nisam ja bila osoba kojoj se direktno nudilo nešto sto je nepristojno", rekla je pevačica.Po nju su slali i čak privatne avione, a to nije dobijala svaka pevačica, što Milenkovićevoj itekako imponuje. Ona smatra da je takav tretman zaslužila. "Svakome po zasluzi. Trebaš da budeš jak igrač. Nije dovoljno da budes samo pevačica i da se samo namunjiš.

Treba da budeš i kao ličnost i osoba jaka i kavlitetna da bi uopšte i neko pomislio da te tako tretirao i da dobijes status kraljice a ja to jesam", otkrila je Jami u emisiji "Glamur". Činjenica je da su godine učinile svoje, ali pečat celokupnom utisku daje i njeno podbulo lice.Da bi sačuvala mladolik izgled, Jami se podvrgla ozbiljnom sređivanju, a krajnji rezultat su njeni izobličeni obrazi, punije jagodice i zategnuta koža oko očiju O privatnom životu folk pevačice Jasne Milenković Jami se vrlo malo zna, jer se maksimalno trudi da ga sačuva od medija. Poznato je naširoko da ima ćerku Leu koju je rodila 2001. godine, ali malo ko zna ko je njen otac.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.