Maja Nikolić o ljepoti: "Jedete ćevape i torte i očekujete da izgledate bomastično"

Maja Nikolić je na medijskom podijumu prisutna već dugo, a njen osmeh je osvojio mnoge.


Mnogi ne mogu da veruju da ima 44 godine i troje dece s obzirom na to da pleni izgledom kao na početku karijere. Harizmatična voditeljka je pravi primer kako se posao i privatan život mogu odlično izbalansirati. 20 godina plovi u skladnoj i harmoničnoj bračnoj luci sa suprugom Aleksandrom, sa kojim ima sina Darka (12) i ćerke Teu (15) i Tiu (10).

Maja za Stil priča o majčinstvu i prednostima 40-ih, otkriva kakav stil odevanja privatno preferira i šta joj je pasija. Važite za jednu od najlepših voditeljki. U čemu je ključ Vaše lepote i negovanog lica? "Hvala na komplimentu. Negujem se posvećeno i redovno još od osnovne škole, kada me je mama zbog prvih problema sa licem odvela kod kozmetičarke.



Od tada znam da je obavezno da se uveče umijem blagim sredstvom i da nanosim kremu koja je prilagođena i tipu lica i godinama. Nema u nezi neke velike tajne. Ako ste redovni i posvećeni to se i vidi. Imate li neke jutarnje rituale za dobro raspoloženje i uspešan radni dan?

"Moji rituali su lepa kafa ujutru i što više maženja za decom. Jedini problem je što rastu, prebrzo. Ali kada mi dan tako počne, ima sve šanse da bude dobar". Postoji izreka da život počinje u 40-im. Slažete li se i koliko ste se Vi promenili u odnosu na 30- te? "Ne bih rekla da počinje, ali bih rekla da je dobar u 40 -im. Mnogo toga vas tada ne dodiruje.



Znate ko ste, šta želite, ne zanima vas to kako vas neko drugi vidi, već jedino da sebi budete dobri, da se ne opterećujete glupostima. Fine su ovo godine. Rasterećena sam. Postoji uverenje da uveče ne treba jesti posle 19h kako se ne bismo ugojili. Verujete li u to i koliko vodite računa o ishrani? "Ne verujem.

Moja ishrana ne funkcioniše ni po kakvoj satnici već po principima zdrave ishrane koji su dobro poznati svima, ali ljudi stalno traže instant rešenja i neke nove teorije. Zna se šta je dobro za nas, a šta nije. Ne možete živeti na ćevapima i tortama i izgledati lepo. Odnosno, možete, ako imate 20 godina. Povrće i meso i zdravi ugljeni hidrati su osnova svakog dobrog jelovnika, pa tako i mog".

Pokreće Blogger.