Astrolog o vjernosti Zodijaka: "Ovan obožava da flertuje, a Blizancima treba rezerva"

Od svih horoskopskih znakova Bik se smatra najvjernijim, dok su neki drugi velika suprotnost.


Ovan: Ovan je lovac i kao takav jednostavno ne može da se odupre svojoj prirodi. Čak i kada je srećno oženjen on će da flertuje jer to je jače od njega. To flertovanje najčešće se završava ljubavnom avanturom. Ako se ludo zaljubi, moguće je da ostane veran - bar neko vreme.

Bik: Bikovi su najverniji znak Zodijaka. U stanju je čak i da toleriše preljubu supružnika. Bik će učiniti sve da njegov brak uspe, čak i po cenu poniženja. Međutim, može da se desi da Bik odjednom izgubi strpljenje... Blizanci: Blizanci su dvolični, tj. imaju dvostruku ličnost i veoma su nestabilni u partnerskim odnosima. U stanju su da počine neveru samo kako bi drugima pokazali kako su zavodnici.



Blizancima je svakodnevno potrebno uzbuđenje i zbog toga su u stanju da prevare partnera. Rak: Rak voli kratkotrajne i burne ljubavi i jednostavno nije pristalica braka. Čak i kad uđe u brak, flerta se neće odreći. Međutim, za prevaru nisu sposobni. U braku su verni do groba.

Lav: Lav odiše muževnošću. On je čist šarm i samouverenost. U njemu se bore dve ličnosti: da ostane veran ženi koju voli i želja da pokaže da može opet da "lovi". Ovde često presudi supruga: ako je ona hladna, Lav će je prevariti, a ako tu postoji vatra i ljubav - zauvek će je voleti!



Devica: Muškarac u znaku Device jednostavno nije stvoren za prevaru. Učiniće sve da ostane u braku, ali ako želi da se osveti supruzi pristaje na prevaru. Međutim, njegova ljubavnica će znati zašto je on ušao u vezu sa njom. Kada se muškarac Devica razočara u ženu, on je napušta i nikad nema volju da se pomiri sa njom.

Vaga: Muškarci Vage su pohotni, ne mogu da žive bez intrige, bez ljubavne igre, pogotovo ako je začinjena izdajom. Vagu lomi strah da će ih supruga napustiti, ali i da će ih prevariti. Ako muškarac Vaga naiđe na žensku osobu koja je u stanju da ih zavede, neće joj odoleti bez obzira na sve. 

Škorpija: Škorpija će dugo da uživa u momačkom životu, da ima mnogo devojaka. A kada se oženi - to je to! Oženjeni Škorpija je primer pravog porodičnog čoveka. Strelac: Strelac živi za uzbuđenje! One je pravi kazanova. Neće da propusti ni jedno udvaranje, ni jedan flert. Ovo je znak u zodijaku koji se najviše puta ženi i razvodi.

Jarac: Jarac voli iskrenu vezu bez obmane i izdaje. Jarac nikad ne pomišlja na izdaju. Ali jedino može da razmišlja o istoj ako je oženjen hladnom i nezainteresovanom ženom. Vodolija: Vodolija je nestabilan partner. U stanju je da zbog malo flerta sa strane napusti dom i porodicu.

Niko nije ni svestan koliko je nestalan ovaj znak. Samo izuzetno orginalna i neverovatna žena može da zadrži Vodoliju pored sebe. Riba: Ribe su velike marionete. Zavodljiva i opasna žena može lako da ih namami u krevet. Jednostavno, Ribe će zbog ljubavi i trenutne želje da prevare suprugu bez razmišljanja.

Pokreće Blogger.