Nije im lako: Kraljevska djeca bi se trebala pridržavati 9 suludih pravila

Kraljevska porodica je postala bogatija za jednog člana, a novi član će morati naučiti pravila kojih se pridržavaju i ostala djeca kraljevske krvi.


Donosimo vam popis pravila koje princeze i prinčevi moraju poštovati od svog rođenja. 1. Pravilno mahanje u javnosti: Princ George, sin princa Williama i Kate Middleton već je naučio pravilno mahanje ljudima i sva djeca moraju isto. 2. Za Božić cijela obitelj mora biti "pod istim krovom".

3. Ne smiju putovati zajedno avionom (izuzetak je napravljen 2002. kada su se Charles, William i Harry zajedno vraćali sa skijanja nakon smrti Kraljice Majke). 4. Svi moraju stati s jelom kad Kraljica završi. Ovo pravilo vrijedi stoljećima. 5. Odijevanje treba biti primjereno.



Djeca u kraljevskoj obitelji se trebaju oblačiti prema određenim pravilima, to je klasičan izgled britanske više društvene klase koja ne slijedi nove modne trendove. 6. Uvijek se moraju pravilno držati. Stopala moraju biti ravno na podu, a koljena lagano povijena.

Ruke nikad ne smiju biti u džepovima. Također moraju i pravilno sjediti sa stopalima na podu, ne smiju sjediti s nogom preko noge. 7. Ne smiju igrati "Monopoly": Nitko u kraljevskoj obitelji ne smije igrati ovu igru pa ni najmlađi članovi.



8. Nadimci su zabranjeni.Vrlo jednostavno pravilo koje vrijedi za cijelu kraljevsku obitelj. 9. Dijete ima najmanje tri imena. Djeca u kraljevskoj obitelji mogu imati čak četiri imena, a najmanje tri, ali nemaju prezime. Treba li ime prezime u svakodnevnom životu, koriste svoju titulu kao prezime. Na primjer, princ George u školi koristi prezime Cambridge.

Pokreće Blogger.