7 zakona ljepote popularne glumice: "Nigdje bez parfema i jabukovog sirćeta"

Skarlet Johanson je jedna od najljepših žena današnjice. Sve zasluge pripisuje svojoj konstantnoj borbi da kožu njeguje na ispravan način, prirodnim preparatima a ne hemijskim.


Jedna od najseksepilnijih žena Skarlet Johanson otkrila je tajne svoje bezvremene lepote. Pročitajte i učite od nje! 1. Nigde bez mirisa. Skarlet sa sobom uvek u torbici nosi mali parfem kako bi predivno mirisala 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 2. Kupke su seksi. Kupke na bazi lavande (Skarlet obožava ovu kupku) pomogle su joj da osmisli svoju ulogu seksi Barbare u filmu “Don Džon”.

3. Kršim pravila. Šminkeri kažu da ne smete istovremeno da naglasite usne i oči, ali Skarlet ih ne sluša, nego krši savete svog mejk ap gurua Pet MekGrat. 4. Moj trik za lepotu: jabukovo sirće. Nakon mnogo istraživanja otkrila je da je jabukovo sipće sjajan kao tonik za čist ten. Uvijek ga nosi sa sobom u slučaju da treba ukloniti neku fleku.



5. Volim perike. Osim što su sjajne za glumu, one i štede kosu na snimanjima jer nema friziranja svakog dana. 6. Ne volim veštačke trepavice. Umesto veštačkih trepavica, maskaru nanosi sloj po sloj, s naglaskom na spoljašnje uglove očiju. 7. Sebi sam najbolja kao plavuša.

Skarlet je dosta eksperimentirala s bojama kose (njena omiljena: ledenoplava), ali ipak se odlučila za jednostavniju zlatnu blond nijansu. 8. Sa šminkom nikada u krevet. Naša koža s godinama traži sve više nege, a to podrazumeva i čišćenje lica od šminke.



Zato nikako ne smete sebi dozvoliti da vam umor bude opravdanje da uveče pre spavanja ne skinete mejkap. 9. Tek kada lice oslobodite od teške šminke, vaša koža će prodisati i regenerisati se. Koristite blage losione za čišćenje umesto maramica za skidanje šminke i obavezno nanosite kremu za oči.

10. Drastične promene kilaže. Naše telo se brzo menja od sredine tridesetih godina. Za razliku od 20-ih u kojima je karakteristična oscilacija u kilaži koja se vremenom ustali, nakon tridesete koža na licu gubi na punoći. Stoga treba da vodite računa o nezi kože i da je držite ujednačenom, jer jake promene mogu da ostave vidljive tragove na licu.

stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.