Znatiželjne su i spontane: 8 karakteristika žena koje bi mogle zavesti svakog muškarca

Postoje one žene koje jednostavno se znaju opustiti pored milion problema i ugoditi sebi.


1. Nikada ne osuđujete. “Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera”.. Osluškujete svoje tijelo, odnosno što vas privlači kod partnera (i obrnuto).

2. Inovativni ste “Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu začiniti ljubavnu igru je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom”. 3. Stalno mislite o intimnosti. I ne mislimo samo pred spavanje već više puta dnevno. Žene koje često misle o tome su bolje u ljubavi i opuštenije.



4. Stavljate tuđe potrebe iznad svojih. Ne predlažemo da se uvijek usredotočite na drugu osobu. Ali može biti odlično posvetiti se zadovoljenju partnera, s vremena na vrijeme. Važno je tretirati partnera onako kako biste željeli da on vas tretira. Obećavamo vam da će to donijeti odlične rezultate.

5. Probali biste sve (bar jednom). Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo probati. Ne morate isprobati neke vratolomije, ali trebalo bi se fokusirati na zabavne stvari.Kada je riječ o novim trikovima, načinima i tehnikama, savjetujemo vas da uvijek budete raspoloženi za prakticiranje.



6. Uživate kada ste sami. Netko tko voli svoje tijelo i zna što čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživat će u svemu. 7. Imate samopouzdanja. Samopouzdanje je najmoćnija stvar koju žena može posjedovati. 8. Spontani ste. Spontane žene su opuštene i u razgovoru i u druptvu oa tako i u kjubavi. One neće biti "zategnute" i uživaće mnogo više.

Pokreće Blogger.