Važna poruka za žene: "Ako je izgubio poštovanje prema vama - izgubio je i želju"

Veoma je lako uočiti kada čovjek prestane voljeti, znakovi su očigledni, ali nažalost ne za sve. Ljubav jeste slijepa i često mislimo o njoj onako kakvu je sami u glavi stvorimo.


Čim muškarac počne da gubi poštovanje prema ženi zato što ona sama umanjuje svoju vrednost, izgubiće i želju da se zbliži s njom. Muškarce često privlače sasvim obične žene koje na prvi pogled ne izgledaju bombastično, ali većina žena pravi jednu kardinalnu grešku – postaju očajne i podređuju im se u svakom smislu, jer misle da manje vrede.

S druge strane, postoje i one žene koje pokazuju da su ravnopravne s partnerom u odnosu, i koje su sposobne da zadrže stav. Čim žena postane popustljiva, od nje se odmah očekuje mnogo više. Preterane reakcije i preterana želja za ugađanjem smanjiće poštovanje svakog muškarca.Žena za muškarca postaje izazov onog trenutka kada on shvati da se od njega očekuje da je poštuje. A reč je o tome da muškarac bude svestan da se žena ne plaši da živi bez njega. Pravi predstavnik žene koju poštuje muškarac je ona žena koja je samo ponekad dostupna, ali dovoljno blaga i nežna da ponekad ugodi njegovim željama.

Nad takvom ženom muškarac nema potpunu vlast, i takvu ženu poštuje i ceni kao sebi ravnu. Temelji se stvaraju od prvog dana veze, i ako su temelji čvrsti i veza će postati čvrsta. Svaki muškarac na početku svesno pokušava da odgonetne kakva su merila i koliko se jeftino može provući – to je u muškoj prirodi i to je sasvim normalno.Ako reagujete emocionalno, muškarac će imati osećaj da su uzde u njegovim rukama, ali ako ne može da predvidi kako ćete reagovati, postaćete mu izazov i daćete mu razlog da vam se što više približi, jer vas neće doživeti kao očajnicu. Muškarac uvek želi ono što ne može dobiti.

Kad upozna ženu koja je ravnodušna, za njega ona predstavlja izazov i po svaku cenu će pokušati da osvoji njenu naklonost. Čak i izgled postaje sasvim nevažan kad muškarac smatra da je neka žena dobar ulov. Ako je jako nesigurna, i najlepša žena u očima muškarca može izgledati ružnom.

stil.kurir,rs

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.