Lekcija za mnoge: "Na prvom sastanku je važan izgled, a na svim ostalima - karakter"

Lako je nabaciti lažni sjaj i lažnu ljepotu ali to sve vremenski ima svoj rok trajanja. Ne možete zauvijek glumiti nešto što niste. Ljepota privlači ali karakter zadržava kad ljepota nestane.


Kada muškarac trči za ženom, smatra je prelepom, a njena sigurnost i samopouzdanje uveriće ga da je zaista sjajna. Nikada nemojte preterivati ili trčati za muškarcem. Ukus je subjektivna stvar. Jedan je muškarac ružan, drugi je lep. Na prvom je sastanku najvažniji izgled, a na ostalima karakter.

Kad se zaljubi, najvažniji je vaš stav. Reč je o tome da li umete da zadržite stav, a to je povezano s načinom na koji se ponašate prema sebi. Žene umanjuju vlastitu vrednost i ako se upoređuju s drugim ženama. A svaka druga žena imaće onoliko moći koliko joj je predate.Treba obratiti pažnju prvenstveno sebe, a na druge se ne obazirati preterano. Muškarca nije teško uzbuditi, i nije suština u tome da li ste sposobni i da li možete da uzbudite muškarca, najbitnija stavka je u tome da li on ostaje uzbuđen i opčinjen vama i nakon što se zadovoljio.

Svaka žena sa samopouzdanjem svesna je ko je i da ima “ono nešto”. Reč je o ženi koja se osjeća udobno u svojoj koži i koju ne možete naterati da se oseća loše zbog sebe same. Nije reč o izgledu, ni o inteligenciji, već o tajanstvenosti i umeću da pobudi zanimanje za sebe.Ovo su neke od osobina dostojanstvenih žena i razlozi zašto baš one predstavljaju magnet za muškarce: Nezavisne su. Nikada ne trče za muškarcima. Tajanstvene su. Nisu lako dostupne, pa navode muškarce da čeznu za njima.

Ne dopuštaju da ih slabosti savladaju i ne ispoljavaju ih pred muškarcima. One gospodare svojim vremenom. Imaju smisao za humor i šalu. Svesne su svoje vrednosti. Imaju i druga interesovanja, osim muškarca koji je zanima. I prema svom telu se dostojanstveno odnosi.

stil.kurir.rs

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.