Što dalje od njih: 3 sebična i osvetoljubiva znaka Zodijaka prema astrolozima

Oni će igrati prljavo i neće se suzdržavati ako nameravaju da vas unište, gaziće preko svega da dođu do svog cilja. Nikad nije dobra ideja zameriti se.


Oni uživaju u tuđoj patnji. Okrutni su, zlobni i osvetoljubivi, a ako im se zamerite, često ćete zbog te odluke višestruko zažaliti. Astrologija otkriva koji su najokrutniji od svih znakova Zodijaka! Škorpija: Škorpija je najokrutniji od svih znakova. Oni nemaju problema da zgaze nekoga ko im se nađe na putu i / ili manipulišu njima da bi dobili ono što žele.

Okrutni su i obično nemaju nikakvog saosećanja prema ljudima koje povrede, štaviše, ponašaju se kao da su oni krivi što su im se našli na putu. Jedna od stvari koje Škorpije rade jeste to što pričaju o pretpostavkama koje o vama imaju (o vašim motivima, namerama i vrednostima) i reaguju na njih bez da otkriju jesu li te pretpostavke istinite.Teško je braniti se kad ste optuženi za stvari koje nisu nužno istinite. Škorpija voli da drži ljude van ravnoteže, tako da kad udare, njihove žrtve se lako raspadaju. Rak: Može da izgubi kontrolu nad svojim emocijama i postane jako posesivan.

Ako se oseća ugroženim ili ima osećaj da će nešto izgubiti, preći će u ofanzivu. Kad se ovako osećaju, postaju okrutni i čini se da instinktivno znaju gde da udare kako bi protivniku uzrokovali najviše bola. Čini se da Rak nema strah od posledica svojih postupaka i da reaguju bez razmišljanja o uništenju koje mogu da prouzrokuju.Iako osećaju krivicu i kajanje, to se događa dugo nakon okrutnog delovanja. Ne želite da se petljate s nekim koga vole, jer neće prezati da vam vrate svu bol koju ste naneli njihovim voljenima. Jarac: Ovaj znak ima mračnu stranu, a kad ode na to mračno mesto, krši sva svoja uobičajena pravila.

Oni će postati strašno okrutni ako im to može pomoći da napreduju u karijeri ili u osveti neprijatelju. Čini se da uživaju u tuđoj nesreći i radosno će ispričati priču u kojoj je neko ko ih je povredio dobio karmičku kaznu. Okrutnost pokazuju otvoreno uživajući u tuđoj nesreći.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.