5 savjeta popularne Ane Bej: "Od ljubavi se ne živi, udaj se za ružnog ali bogatog"

Nema potrebe da se muči, ljubavnik joj plaća sve - riječi poznate Ane Bej koja na Instagramu širi svoju mudrost i savjetuje žene da budu uspješnije.


Ana Bej, 32-godišnjainstagram zvezda, nudi pouku ženama kako zavesti milijardere i otkriva kako svoj luksuzni životni stil održava uz pomoć muškaraca s kojima je bila. Blogerka poznata pod nadimkom JetSetBabe, objasnila je da je, kako bi ušla u visoko društvo, prvo morala da transformiše svoj izgled, što uključuje i operaciju nosa.

Ona kaže da "žene ne treba osuđivati" ako odluče da žive na račun svojih bogatih muževa te da ne voli reč "sponzoruša", ali priznaje da joj ne bi bilo drago da bude sa muškarcem koji nema novac. "Ugodan život mi je prioritet", kaže Ana koja je trenutno u vezi s bankarom.



Ana trenutno vodi blog JetSetBabe, kao i onlajn kurs School Affluence u kojem podučava žene kako ući u visoko društvo i zavesti bogate muškarce. U emisiji This Morning ispričala je da je postala ovisna o luksuznom životu nakon što je s 18 godina stigla u Italiju i upoznala svog prvog bogataša.

"Pokazao mi je kako se živi. Jednom kad probate život u luksuzu, teško se vratiti na staro. Uspela sam da nastavim živeti u luksuzu uz pomoć muškaraca s kojima sam bila", kaže ona. Priznaje da je morala promeniti izgled kako bi ušla u visoko društvo, a njena transformacija je uključivala i plastične operacije.



"Morate imati određen nivou ako želite ući u visoko društvo, a to obično znači da morate transformisati svoj izgled i ponašanje. Postoje nepisana pravila kojih se morate pridržavati. Ja sam morala izgubiti oko 15 kilograma, operisati nos i ugraditi filere u jagodice.

Bogataši žele žene visokog kalibra. Moramo biti svesni da živimo u jako površnom svetu", kaže ona. Smatra da u tome što dopušta muškarcima da je izdržavaju nema ništa loše. "Žene bi trebalo da imaju izbor da li žele da rade ili ne. Ne mislim da bi žene u visokom društvu trebale biti prisiljene da rade niti da ih treba osuđivati ako odluče da ne rade", rekla je ona, ali dodala je da ženama koje podučava uvek savetuje da rade na svojoj nezavisnosti za slučaj da dođe do raskida veze.

Pokreće Blogger.