Prepoznajte idealnu ženu: Često pusti suzu, ima veliko srce i čistu emociju

Da li znate kakve žene su muškarcima idealne? Nisu ni one što su jake, imućne, stroge... naprotiv - njima su idealne one sa velikim srcem koje imaju iskrenu emociju.


Idelna žena svim muškarcima je ona koja je osjećajna. To što pusti suzu ne znači da je slaba - već da ima ogromno srce i emocije. Ona često zaplače i gok gleda filmove i serije, bez obzira što zna da neki događaji nisu stvarni ona se poistovjeti sa njihovom tugom i srce joj se slomi.

One ne odustaju od finansijske nezavisnosti. Bez obzira koliko je partner imućan, potpuno odustajanje od finansijske nezavisnosti zapravo može značiti odustajanje od lične nezavisnosti. Zrele žene ne očekuju od partnera da im on kupuje stvari – savršeno su sposobne da same zarade i nabave ono što im treba.One se ne fokusiraju na partnerove nedostatke. Zrele žene pokušavaju da se fokusiraju na partnerove najbolje osobine, a ne na negativne. Fokusiraju se na dobre stvari koje njihov partner radi i govori i ne osuđuju ga zbog njegovih mana i nedostataka, jer su svesne da ih i one same imaju.

One ne odustaju od samopoštovanja. Sasvim je normalno da dođe do blagih promena kada ste u vezi, ali zrele žene ne dozvoljavaju da im veza oduzme samopoštovanje. One od partnera očekuju da ih poštuje i da se odnosi prema njima kao i prema svima drugima u životu.One ne odustaju od svoje sreće i snova. Zrele žene shvataju značaj njihove sreće, a to znači da ukoliko nisu srećne u vezi onda i ne trebaju biti deo nje. Dobra veza vas podstiče da pratite svoje snove, a zrele žene bi se borile da budu srećne u vezi ukoliko ne mogu da slede svoje snove.

One ne misle da uvek moraju biti u kontaktu s partnerom. Njima nije potreban konstantni kontakt sa partnerom, jer i same imaju veoma ispunjen život pun mnogobrojnih obaveza. One ne dopuštaju situacije u kojima partner uvijek donosi odluke. U zdravoj i zreloj vezi partneri međusobno poštuju donesene odluke.

To može varirati od velikih odluka, do nekih manje važnih. U svakom slučaju, vaš partner bi uvek trebalo da uzme u obzir i da poštuje vaše odluke – i obrnuto! One ne odustaju od njihovog identiteta. One nikada neće promeniti svoje stavove ili interesovanja zbog partnera, a ni zbog bilo koga drugog. Ukoliko shvate da negde greše, one će grešku ispraviti. Rado će prihvatiti nove stvari, ali se nikada u potpunosti neće odreći svoje rutine i stvari koje su radile pre nego što su bile u vezi.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.