Kakvi ste u ljubavi prema horoskopu: Blizanci preferiraju nježnost a Ovnovi dominantnost

Po ljubavnom horoskopu svaki znak je jedinstven na svoj način. Dok Ovnovi vole da igraju igrice i predstave se kao dominantniji partner, Blizanci više vole nježnost i zagrljaje.



Ovan: Žene ovog znaka su strastvene, uživaju u vrelim zagrljajima i prepuštaju se bez predrasuda. Vole da dominiraju i vode igru. Od muškaraca žele da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U mladosti traži izazove sve dok ne pronađe onog pravog.

Bik: Žene ovog znaka su senzualne i pritajeno erotične. Vole dugu predigru, a posebno su osetljive na poljupce na vratu. S godinama postaje svesna svoje ženstvenosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima. U zrelim godinama vešto vodi igru. Blizanci: Žene ovog znaka su zavodljive i šarmantne.



Slobodnog su duha, ne vole da ih partner ograničava. Žele da izlaze i sklapaju prijateljstva. Uživaju u spektru igrica, šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Uvek su iznova drugačije, spremne na različita eksperimentisanja radi zadovoljstva. Rak: Ženama ovog znaka treba vreme da bi se uverile u iskrenost partnera i prepustile.

Osvajaju ih komplimenti, a opuštaju duga predigra i ljubljenje. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve vatrenija. Uživa u nežnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele samo za jednu noć. Lav: Žene tog znaka su dominantne i dostojanstvene.



Očekuju da im se muškarac udvara, divi, da ih obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reaguje. Devica: Žene su ozbiljne, nenametljive, odmerene, kako u životu tako i u ljubavi. Odbijaju ih nasrtljivi muškarci. Najpre analiziraju i tek kad partner pridobije njihovo poverenje spremne su za ljubavni kontakt.

Opuštene su ako su zadovoljene njene potrebe za čistoćom. Vaga: Žena rođena u ovom znaku je otmena i prefinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i sve više uživa. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi doteranog i otmenog partnera. Pojaviće se u izazovnom donjem vešu, čekajući reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem.

Odbiće muškarca koji je nasrtljiv. Škorpija: Muškarce privlače hodom, osmehom i pogledom. Energična je, sledi instinkt tela i srca. Najseksepilnija je žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Deluje rezervisano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja.

Strelac: Žene rođene u ovom znaku su otvorene, iskrene, druželjubive i imaju izraženi smisao za humor. Otvoreno razgovaraju o intimi i rado se upuštaju u uzbudljive avanture. Jarac: Žena rođena u znaku Jarca je suzdržana i na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava s godinama.

 Vodolija: Žena Vodolija je druželjubiva, otvorena, inteligentna i kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, a u mladosti istražuje. U srednjim godinama je svesnija svojih kvaliteta.Maštovita je i originalna, a eksperimentiše u traženju zadovoljstva. Ribe: Žene rođene u znaku Ribe su ženstvene, senzualne, intuitivne i romantične. Na koketan način ističu ženske čari i privlače muškarce. Sanja o večnoj ljubavi zbog koje se u mladosti lako razočara.

Pokreće Blogger.