Nensi Frajdej: "Moj brak je procvjetao kad sam ispričala suprugu sve svoje fantazije"

Ako je muškarcima normalno da imaju fantazije, zašto ih ne bi imale i žene.


Roditelji, a posebno majke, odgojile su generacije djevojaka i žena s mislima da su ljubavne fantazije nešto loše, kaže autorica Nancy Friday. Mnogi nisu toliko sramežljivi, možda neki izgledaju tako ali kad se dogovdi ljubavni čin to itekako dolazi do izražaja.

Ona opisuje kako je i sama neizmjerno zahvalna bivšem partneru koji ju je učio mnogo čemu, ali bilo je tu i njegovih ograničenja i nije mogla da mu se prepusti. "Imala sam dosta partnera, ali nikad im više nisam otkrivala svoje fantazije. Sve dok u moj život nije ušetao suprug."



Bili smo neko vrijeme u monotonom braku i ja sam odličila da mu sve kažem što osjećam i opišem svoje fantazije. Kad sam se ohrabrila ispričati mu ih, on je rekao: ‘Wow, koja mašta!’. Znala sam da je to - to - kaže autorica te dodaje da je po tome mogla razaznati koliko je suprug voli.

Moje nove fantazije o njemu bile su stvorene za užitke. Voljela sam ga još više - priča Nancy. Zato kaže kako se ne biste smjeli sakriti, čak ni od partnera, kako biste u svojoj glavi održali strast u vezi. Pokušate li to otkriti nekome tko nije s vama na istoj valnoj duljini, pitat će vas:



‘Ako si toliko luda za mnom, zašto imaš potrebu zamišljati nestvarne situacije?’. No ne slušajte ih - smatra autorica. Otkrijte mu da jedna vruća noć može početi pričanjem vaših fantazija, a on ubrzo može otkriti da će mu to biti uzbudljivija noć od druženja s frendovima.

 Ako je muškarcima normalno da imaju fantazije, zašto ih ne bi imale i žene. Oni će ih zadovoljiti (neukusnim) razgovorom s frendovima u baru i zbog toga neće osjećati sram, pa zašto bi si to priuštile i žene - pita se autorica. Dopustite si da budete dio svojih “divljih” fantazija i vaš će život procvjetati. To može pokrenuti i natjecanje: “Ako ona misli da su te njezine fantazije seksi, što će biti tek kad čuje moje”.

Pokreće Blogger.