Ljubavnica sa ponosom: "Moje afere sa oženjenima mnogima su spasili brak"

Postoje ljubavnice koje se stide roga što jesu i one koje se ponose time. Tako i u ovo slučaju žena tvrdi da je svojim preljubama mnogima spasila brak i da joj žene trebaju zahvaliti.


Bivši model Gvinet Li ispričala je da su afere koje je imala s oženjenim muškarcima očuvale mnoge brakove. Objasnila je da je bila reč samo o aferama i da je bila ljubavnica koja je imala najbolje namere. Ova poznata ljubavnica često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz luksuznih apartmana i u preskupoj odeći koju joj plaćaju njeni ljubavnici.

Priznala je i da je spavala s više od stotinu oženjenih muškaraca i da to nije činila za novac. "Ako imate aferu, znači da nekoga duboko volite", tvrdi ona i dodaje da su joj mnogi muškarci rekli da su "nakon preljube s njom spasili svoj brak". Nakon njenih tvrdnji, korisnici interneta reagovali su baš onako kako se i očekivalo.



"Upravo je podstakla muškarce da varaju", "Sigurna sam da će ti bračni parovi zahvaliti što si im uništila živote", "Šta je ovo? Ne slažem se ni sa čim što je rekla", "Ne mogu da verujem šta vidim, žena podržava varanje i govori da to pomaže brakovima", samo su neki od brojnih komentara. Šta vi mislite, može li preljuba da pomogne bračnim parovima?

Gvinet je otišla  u najnoviju avanturu sa svojim ljubavnikom i to ni manje ni više nego u Pariz. Oni su tamo otputovali privatnim avionom (9.000 evra), odseli su u hotelu Ric gde noćenje za dvoje košta 17.000 evra, večerali u restoranu sa 3 Mišelinove zvezdice (4.500 evra) i otišli u šoping koji je njenog ljubavnika koštao oko 15.000 evra što je skoro 2 miliona dinara!



Moj ljubavnik je kao pravi Kristijan Grej koji ima biznis razvijen sve od nekretnina do tehnologije. Stvarno ga ineteresuje seks i nastrane igrice poput onih koje Kristijan igra u Pedeset nijansi sive. On voli erotiku i njegova ideja je bila da pronađe nekog najboljeg fotografa erotike u Parizu za slikanje. Išli smo od jednog mesta do drugog, a moj ljubavnik je određivao kako ću pozirati, ispričala je ljubavnica.

Li je bila udata za bogatog Roberta koji je pre 10 godina preminuo. Oboje su imali profile na mreži za upoznavanje za bračne parove, a ona je nastavila da upoznaje muškarce preko te mreže i nakon njegove smrti. Tvrdi da je bila ljubavnica preko 100 muškaraca. Preferira afere sa oženjenim muškarcima jer su oni bogati i ne žele nikakvo obavezivanje već samo zabavu.

Pokreće Blogger.