Astrološka prognoza za Maj: Moguć veći novčani dobitak za dva znaka Zodijaka

Kako nam se bliži ljepše vrijeme sa tim dolazi bolje raspoloženje, a dobro raspoloženje privlači i dobre stvari u životu. Za dva znaka zodijaka možda se bliži stvarno odličan period.


STRIJELAC: Kreativni ste ali nemate kome pokazati tu vašu kreativnost, nikoga ne zanima ono što znate i ono što možete i znate učiniti. Danas su neke druge vrijednosti na provjeri, a vi ih nemate, nažalost, i zato ste zaglavljeni u vremenu i prostoru i ne znate kako da se toga oslobodite.

Promatrate parove oko sebe, svi djeluju sretno i zaljubljeno, ali se pitate je li to samo maska ili zaista postoji iskrena i prava ljubav. Vi je još uvijek niste uspjeli pronaći ni doživjeti, uvijek ste bili u vezi s nekim tko više voli vaš novčanik nego vaše kvalitetne osobine.Ovih dana vam se otvaraju brojna vrata kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Možete očekivati veći novčani dobitak u ovom mjesecu. Napravite pravi potez kada je riječ o ljubavi i nećete više nikada biti sami. Ne pravite kompromise ni s kim, ali pregovarati morate.

Ako postupite iskreno i pravedno, pregovori će se završiti sasvim korektno i bit ćete zadovoljni i vi, ali i druga strana. Ako vam se netko sviđa, to ne znači da trebate po cijeli dan misliti na tu osobu i zapostaviti i svoje prijatelje, posao i obitelj. Ako nemate što raditi, najbolje je da nađete neki hobi, inače će ta simpatija prijeći u opsesiju.Nemojte otkrivati sve emocije odmah na početku razgovora, ostavite nešto i za kasnije. RIBE: Imate dosta energije i motivacije i generalno se dobro osjećate. Nemojte posustati ni i u drugoj polovini mjeseca kada će vam snaga malo posustati, ali nećete osjećati umor i malaksalost.

U ovom mjesecu ćete imati priliku pokazati sve svoje radne sposobnosti, jednostavno ćete imati želju da se natječete sa suradnicima zato što znate da imate mnogo više znanja i vještina od njih. Moguća je laka zarada velike svote novca kojoj se niste nadali.

Dosta vam je dosadnih udvarača koji samo čekaju priliku da razgovaraju sa vama. To što ste komunikativna i mirna osoba ne znači da imate živce da razgovarate sa svakim tko to poželi, ipak neka granica mora postojati i polako gubite živce zbog toga. Sredinom mjeseca će se stvari smiriti i ljudi će razumjeti da vi ipak niste tako dostupni za razgovor.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.