Koga to očekuje dobitak: Konačno bi stvari mogle krenuti na bolje za 3 znaka Zodijaka

Nakon tmurnog perioda za mnoge znakove zodijaka konačno nam se bliži nešto malo bolje vrijeme. Neke znakove zodijaka bi mogao zadesiti novčani dobitak ili poslovni uspjeh...


BIK: POSAO: Dolazi vam poslovna ponuda iz daleka. Na vama je odluka da li ćete pristati, ali u pitanju je veoma isplativ posao. Ukoliko budete odlučili da kažete da, veoma brzo vam sledi putovanje. LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Jarca ali ona deluje pomalo hladno u komunikaciji sa vama.

Ne treba da gubite nadu, samo joj dajte vremena da se opusti. ZDRAVLJE: Proverite holesterol u krvi za svaki slučaj. Vodite računa o svom zdravlju, pogotovo o ishrani. Ako ste već imali neke smetnje vezane za kardiovaskularni sistem.



BLIZANCI: POSAO: Dolazite do značajnog poboljšanja na polju finansija. Može se reći da ste konačno ostvarili stabilnost i da ste zadovoljni. Imate utisak da vam konačno kreću stvari na bolje. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je malo starija od vas ali vas to ne sprečava da ostvarite komunikaciju sa njom.

Želite bolje da se upoznate i da procenite da li i sa njene strane postoji interesovanje. ZDRAVLJE: Ne konzumirajte alkohol. Makar nemojte da preterujete u tome. Čaša vina s vremena na vreme neće da vam naškodi ali izbegavajte neumerenost u bilo čemu.



DEVICA: POSAO: Moguć je dobitak na sreću! Očekuju vas veoma pozitivne okolnosti u kojima ćete profitirati lako i brzo. Pred vama je jako povoljan dan u kom ćete imati sreće. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni danas ćete upoznati svoju novu ljubav!

Očekuju vas veoma važna sudbinska dešavanja. Samo je potrebno da se opustite i prepustite osobi koja želi vam udovolji. ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Postoje naznake za manje probleme sa očima ili vidom. Obratite pažnju, ako imate česte glavobolje javite se svom lekaru.

Pokreće Blogger.