Emina Jahović: "Dve godine sam se spremala na razvod sa čovjekom kojeg volim"

Neke ljubavi samo se samo naizgled čine srećne dok je istina zapravo daleko od toga. Tako je u slučaju Emine Jahović koja je svima predočila svoj brak kao savršen.


Emina Jahović i Mustafa Sandal sporazumno su se razveli posle deset godina braka i šokirali javnost jer nije bilo naznaka tome. Malo ko je znao da je njihov brak počeo da se raspada dve godine pre nego što su se zvanično razišli. Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece.

Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje' - otkrila je pevačica.



Bio je to vrlo bolan trenutak jer sam s Mustafom provela deset godina u braku, a četrnaest godina smo bili zajedno. Dugo sam lagala najpre samu sebe, a potom i druge da je u našem odnosu sve u redu. Međutim, jednog dana kao da me je neko polio hladnom vodom i videla sam istinu.

Već tada sam znala šta treba da radim, ali sam prvo mnogo razgovarala o tome s prijateljima i članovima porodice. Mustafa je zaista veliki čovek, pun razumevanja i odličan otac našoj deci. Ali ja sam shvatila da mi je važnije da budem dobro nego da trpim sve što bih morala da trpim da sam ostala u braku u kome se ljubav između partnera ugasila.



Danas znam da sam donela pravu odluku. Spekuliše se o brojnim razlozima, a turski mediji su za sve okrivili našu pevačicu. Glavni razlog kraha braka je navodno novac, navodi turski magazin. Kako tvrde, Emina je svake godine ogroman novac trošila na uređenje porodičnog doma u Novom Pazaru, a potrošene cifre su pozamašne.

U turskom članku navodi se da je Jahovićeva poslednjeg puta potrošila 500.000 evra, a da je u kući napravila spa, kao i veliko igralište za decu, sa bazenom. Tvrde da Mustafa nije više želeo da plaća enormne troškove svoje supruge, te da je odlučio da se razvede, a da se Emina odmah nakon toga vratila u luksuzni dom u Srbiji.  Mustafa Sandal sada ima novu devojku kako navode mediji.

Pokreće Blogger.