Slaba tačka horoskopskih znakova: Možda oproste ali ne zaboravljaju

Svaki horoskoski znak ima drugačiji prag tolerancije i isto tako drugačije stvari ih vrijeđaju.


OVAN: On teško zaboravlja traumu iz detinjstva ili poniženje koje je doživeo od onih koje je najviše voleo i kojima je slepo verovao, a baš oni su ga izneverili ili pustili da se kroz život bori i probija potpuno sam. Neko u koga je imao poverenja olako ga je ubacio u "životni ring".

 BIK: Čak i kad bi hteo, on ne može da zaboravi drskost i bezobrazluk kolega koji nisu imali razumevanja, ni poštovanja za njega onda kada je to najviše zasluživao, pre svega zbog svog znanja, rada i upornosti. Pošto je ljubav za Bika podjednako važna kao i karijera.



 BLIZANCI: Jedan od najinteligentnijih predstavnika Zodijaka snalazi se uvek i na svakom mestu, pa Blizanci zato na prvi pogled deluju kao da ih ništa nije ni moglo povrediti do te mere, da bi bilo kakve neprijatne situacije želeli da zaborave. Ipak, imaju i oni svoju slabu tačku - kreativnost. 

RAK: Romantični Rak želeo bi da zaboravi onaj trenutak, situaciju ili dan kada je bio vrlo mlad, zanesen i kada je prvi put doživeo ljubavno razočaranje. Pratiće ga taj osećaj kroz život, a on će se truditi da ga prepusti zaboravu i biće mu teško. LAV:



Ukoliko nije mogao da postane general u vojnoj službi ili da bude vođa tima u nekoj važnoj državnoj instituciji (politika, nauka), ovaj rođeni borac, ne može da bude zadovoljan. Teško zaboravlja neuspeh ili mogućnost da je u nečemu mogao bude prvi.

Da bude onaj koji organizuje posao i rešava problem od opšteg interesa. DEVICA: Sve i da hoće, Devica ne može da zaboravi prvu ljubav, pa joj se celog života, u mislima vraća prisećajući se tog nezaboravnog osećaja. VAGA: Vaga ne zaboravlja nepravdu ili poniženje koje je doživela.

I to onda kada je verovatno bila vrlo uspešna, možda baš u svom profesionalnom zenitu ili se njoj bar činilo da je tako. I kad sve prođe, a ona nastavi dalje, jer Vaga je večiti borac. ŠKORPIJA Škorpija ne zaboravlja nijedan trenutak kada je bila javno izložena bilo kakvoj vrsti kritike ili nepravde, zbog koje se osetila vrlo neprijatno u nekom većem društvu, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu.

 STRELAC: Bar jednom u životu, Strelcu se desilo da je ispao naivan, zato što je napravio pogrešan poslovni potez ili podigao neki nepovoljan kredit koji mu se posle obio o glavu. Ponekad želi da zaboravi kako mu se sve to desilo. Jer, koga zmija jednom ujede, i guštera se plaši. JARAC: Ne zaboravlja nekoga koga je voleo, a taj je ipak odlučio da, umesto da ostane s njim, oproba sreću negde daleko, u drugom gradu ili nekoj stranoj zemlji.

Zato Jarac celog života pothranjuje uspomene na osobu koju je voleo, priseća se svega što je moglo da bude, a nije. VODOLIJA: Iako je osvetoljubiva, prvenstveno zbog povređene sujete, volela bi da može da zaboravi nešto toliko ružno kao što je izdaja, nepoverenje ili poniženje od strane onih kojima je verovao.

 RIBE: Riba ne može da zaboravi situaciju ili propuštenu šansu koja joj se ukazala, ali ona u tom trenutku nije znala da prepozna razliku između njene mašte i jave. Tada je melanholična Riba shvatila da je povlačenje u sopstveni svet, daleko manje bolno, od suočavanja sa stvarnošću koju i dalje ispunjavaju njeni snovi.

Pokreće Blogger.