Kada vam je teško sjetite se mudrosti velikana: "Prestanite tražiti sreću gdje ste je izgubili"

Ako vas vaše vlastite misli guše i čine da vam je još teže početi gledati prema budućnosti, bitno je da čujete naredne mudrosti koje su mnogima otvorile oči.


Ako tražite najbolje citate koje želite podijeliti s ljudima koje volite (ili se želite samo nadahnuti) … ne tražite dalje! Svi su tu. 1) “Ako zaista želite zaključivanje … u nekom trenutku morate zatvoriti vrata.” – Jacki Wells Wunderlin 2) “Ponekad vaše srce treba više vremena da prihvati ono što vaš um već zna.”

3) “Ako želite da vam rana zacijeli, trebate je prestati dodirivati.” 4) “Ako ne ostavite svoju prošlost u prošlosti, to će uništiti vašu budućnost. Živite za ono što vam sadašnjost ima za ponuditi, ne za ono što vam je jučerašnji dan oduzeo”. 5) “Najlakši način da poučite nekoga kako će postupati s vama je da odbijete dati mu više prilika da vas povrijedi. Prošetaj …”6) “Prihvatite što jest, otpustite ono što je bilo i vjerujte u ono što će biti.” 7) “Prestanite tražiti sreću na istom mjestu gdje ste je izgubili”. 8) “Ako ste nešto izgubili, to je zato što vam je suđeno da pronađete nešto bolje. Vjerujte, otpustite i napravite mjesta za ono što dolazi.” – Mandy Hale.

9) “Ponekad moramo pustiti ono što nas ubija, čak i ako nas ubija to što moramo otpustiti.“ 10) “Što više ljutnje prema prošlosti nosite u svom srcu, manje ste sposobni za ljubav u sadašnjosti.” 11) “Ne možete započeti sljedeće poglavlje svog života ako nastavite čitati ono posljednje.”12) “Zapamtite, ne možete doći do onoga što je ispred vas dok ne otpustite ono što je iza vas.” 13) “Kad razmišljate o životu, zapamtite ovo: nikakva količina krivnje ne može razriješiti prošlost, a nikakva tjeskoba ne može promijeniti budućnost”. 14) “Život je prekratak da bi dan započinjali sa slomljenim komadima jučerašnjeg dana.

To će definitivno uništiti vašu divnu sadašnjost i pokvariti vašu sjajnu budućnost”. 15) “Udahni budućnost, izdahni prošlost.” 16) “Učini ovo: živi u trenutku.” 17) “Ne trebate uvijek pokušavati popraviti nešto što je slomljeno. Možda trebate početi iznova i stvoriti nešto bolje.”

 18) “Otpustite svoje pogreške i propuste, ne možete učiniti ništa vezano za prošlost, ali možete učiniti nešto vezano za sadašnjost.” – Joel Osteen 19) “Možete se kretati naprijed samo ako prihvatite da je prošlost nestala.” – The Goddess Rebellion 20) “Jedan od najsretnijih trenutaka ikad je kad pronađete hrabrosti da otpustite ono što ne možete promijeniti.”

 21) „Tajna promjene jest fokusirati svu energiju na stvaranje novog, a ne na borbu sa starim.“ – Sokrat 22) “Vrijeme ne liječi ništa osim ako ne krenete dalje.” 23) “Nemojte se bojati početi iznova, to je potpuno nova prilika da obnovite ono što zaista želite”. 24) “Kad vjetrovi promjene pušu, neki ljudi grade zidove, a drugi grade vjetrenjače.” – Kineska poslovica 25) “Nemojte plakati za prošlošću, nestala je. Ne dajte da vas zabrinjava budućnost, nije stigla, živite u sadašnjosti i učinite je lijepom.”

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.