Izazvao brojne reakcije: "Glumite dame, trošite pare svojih muževa a svoje nemate ništa"

Da li se sve žene mogu generalisati ako je jedna ispala loša? Izgleda da mogu...


Ovaj muškarac, koji je želeo da ostane anoniman. - Muškarci evo zašto želim da kažem da budete oprezni. Zato da ne zaglibite kao ja. Ne budite naivni kao što sam ja , da ne bi napravili grešku koja će vas koštati za celi život - ovako je krenuo svoju ispovest, anonimni muškarac.

Znači žene imaju neki tajni direktorijum u glavi u kojem samo razmišljaju o tome kako da manipulišu frajerima i to im ide jako dobro. Ja sam živi primer toga. Sad mi je žena, ali je ne volim. Znači zaglibio sam i to žešće. Upoznali smo se pre dve godine.



Meni je to više bila kao neka avantura, i da budemo jasni, dao sam joj do znanja šta hoću, a hteo sam samo da se zabavim. Zezali smo se par meseci, kada sam joj rekao da to nije više to. Kada je čula poludela je, ali posle nekog vremena izjavila je da je u redu. Već je onda imala ceo plan u glavi.

A ja to nisam video. Nakon par nedelja zove ona mene da se hitno vidimo. Pokušao sam da je iskuliram, ali nije odustajala. Na kraju sam pristao. U startu je to bila greška. Kada sam došao na kafu, pitao sam je šta se dešava, a ona meni na to da je trudna. Ja sam prebledeo u trenutku.



Bio sam beo kao zid. Gledao sam kao tele i ćutao kao riba. Cimala me je tako par nedelja i počeli smo opet da se viđamo. Nekako me je obradila da se opet viđamo. Ne znam uopšte kako. Nikad je nisam voleo, ali je očigledno nečega bilo. Platonska ljubav. Da se ​​razumemo nedovoljno za brak.

Ali i do braka je došlo na kraju. Uzeli smo se posle dva meseca i to sve zbog deteta. Moja i njena porodica insistirali su da stupimo u brak. Mislio sam da ću je i zavoleti kada stigne beba. I znate šta? Kaže ona meni posle svadbe, da ustvari i nije trudna, i da je pogrešila.

Test za trudnoću je pogrešio. Ma daaaaj. Mene da farbaš. Eto sad sam u braku koji uopšte nisam želeo i to bez deteta. Toliko sam pobesneo. Ostao sam sa njom, ali ne znam šta da radim. Varam je na sve strane. Non stop izlazim sa ortacima. Pijan sam svaki vikend. A ona je u kući sama i tužna.

Ali poenta je u tome da je uspela da me natera na brak i to genijalnom prevarom. Vrtela je me oko malog prsta. Znao sam da žene u tim godinama žele bezbednost, ali ne na ovaj način. Imao sam lovu, pa je i to na neki način razlog, ali nismo srećni. Pazite šta vam govorim.

 Želim vam kažem da me je zeznula i da je većina žena kao i ona. Dođe im ona krizna godina, i onda hoće u brak pošto-poto. Ma prefrigane su sve do jedne. Oprez momci - završio je priču, nasamaren i ljut muškarac. A ako želite da pronađete idealnog partnera, a pritom ne budete izmapulisani pogledajte ovaj video.

Pokreće Blogger.