Kako da znam da mu nedostajem? Ovih 7 sitnica otkriva da je do ušiju zaljubljen

Muškarci ne doklazuju svoju ljubav kao žene, oni to većinom rade na potpuno drugačiji način.


Čak i ako možete biti 100% sigurni u ljubav svog partnera, uvijek je lijepo znati i čuti koliko mu je stalo do sebe. I to bez obzira da li ste zajedno mjesec dana ili 10 godina. Ponekad se definitivno pitate da li mu nedostajete onoliko koliko mu on vama nedostaje. 

Kako da znam da mu nedostajem? Možda to ne može direktno napisati, ali neke stvari možete čitati između redova. Na primjer kada vam kupi omiljenu čokoladicu koju niste ni tražili. Ponudi da vas odvede u omiljeni restoran ili slastičarnicu. 



To su male stvari, ali ipak velike. Ima tvoju fotografiju sa sobom: Na noćnom ormariću, u novčaniku ili u pozadini telefona - nije bitno. Možda djeluje pomalo "staromodno", ali fotografije su najljepša uspomena i podsjećanje da nas neko voli. 

Uvijek provjerava da li si gladna ili ti nešto nedostaje. To čini zato što iskreno mari za tvoju sreću. Brižan muškarac će uvijek misliti na tvoje potrebe i uvijek će pitati kako se osjećaš, da li ti nešto treba ili da li nešto želiš što ti može priuštiti.



Muškarac koji voli ljubav će dokazivati kroz sitnice. Na primjer, pokriće vas kada ste otkriveni, ostaviće vam više slatkog deserta čak i ako se njemu jede, savjetovaće vas da radite stvari u kojima uživate. U svakom slučaju radiće sve za vaše dobro.

Pokreće Blogger.