Astro analiza: 2023. godina i retrograne planete - Opasni Merkur će biti čak 4 puta retrogradan

Retrogradnost bilo koje planete izvor je problema i poteškoća. Astrolozi ističu u kojim vremenskim periodima 2023. godine će se planete kretati u suprotnom smjeru. 


Retrogradni Merkur 2023: Ova planeta prilično često mijenja smjer. Evo svih perioda retro faze Merkura: od 1. do 17. januara, od 21. aprila do 14. maja, od 23. avgusta do 14. septembra, od 13. decembra do kraja godine. Retrogradni Merkur najčešće utiče na sferu rada i finansija. 

Takođe, tokom perioda kada se planeta kreće u suprotnom smeru, ljudima postaje teže da komuniciraju, pronađu zajednički jezik i vjeruju jedni drugima. Retrogradna Venera 2023: Venera će retrogradirati samo jednom: od 23. jula do 3. septembra. 



Ova planeta utiče na područja kao što su ljubav, fizička aktivnost i zdravlje. Od sredine ljeta do njegovog kraja može se očekivati pogoršanje cjelokupnog stanja, kao i gubitak snage. Retrogradni Mars 2023: Retro faza Marsa biće veoma kratka i praktično bezbjedna za vas i mene - od 1. do 11. januara. 

Do kraja 2023. crvena planeta će se kretati samo naprijed. To znači da će u ovih dvanaest mjeseci najviše sreće imati ljudi koji su sigurni u sebe i u svoje sposobnosti. Retrogradni Jupiter 2023: Retro faza najveće i najteže planete u našem Sunčevom sistemu počeće 4. septembra i završiti se 30. decembra. 



Pet mjeseci naša svijest će raditi protiv nas samih. Biće to vrijeme neorganizovanosti, bahatosti i drskog ponašanja. Retrogradni Saturn 2023: Saturn će takođe jednom biti retrogradan, ali dugo - od 17. juna do 3. novembra. Biće to vrijeme manipulacije i toksične komunikacije. 

Izdaje i veliki broj manjih nevolja mogući su u ovom periodu.

Pokreće Blogger.