Opozicija Venere i Jupitera donosi sjajan period - Mnogima će se najveće želje ostvariti

Početak Oktobra ima sjajnu perspektivu. Planete su u takvoj poziciji da donose pozitivne promjene. 


Oktobar počinje pozitivno. Njegov početak će dominirati pozitivnim aspektom Venere i Jupitera. Suprotnost ove dvije planete pomoći će nam da postanemo sretniji. Astrolozi su tačno rekli kako. Univerzum će podijeliti poklone onima koji su ranije činili dobra djela. 

Ako ste učinili nešto dobro drugim ljudima, u ovom periodu ćete imati puno sreće i dobrote. Moguće je da će vam neko dati kompliment, ili vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve ili riješite probleme. Venera će pomoći svakom od nas da pronađe sreću u ljubavi i prijateljstvu. 



Ako imate neki viši duhovni cilj, Jupiter će vam pomoći da shvatite kako ga najbrže postići. Mnogi od nas će lakše rješavati poslovne probleme. Slušajte intuiciju, koja će biti izoštrena. Vaše šesto čulo vas neće prevariti, pogotovo ako na tom putu naiđete na neke dileme. 

Ako nemate ciljeve prema kojima treba da idete, nemojte se obeshrabriti. Ove dvije planete će udružiti snage kako bi vam pomogli da shvatite nešto važno ili da odgovorite na duhovna pitanja. Svaki novi posao će dobiti blagoslov Venere i Jupitera. 



Kombinacija ove dvije planete idealna je za zajedničke poslove, kao i za započinjanje novih veza. Možete započeti zajednički život sa svojom srodnom dušom. Takođe može biti od pomoći započeti nešto veliko oko kuće, kao što je renoviranje, generalno čišćenje ili preuređenje.

Pokreće Blogger.