Ako ste žena sportiste ili čovjeka koji voli sport - Nije vam lako: Ali važno je da znate 5 stvari

Muškarci i žene se većinom razlikuju po stavovima o sportovima. Muškarci su skloniji tome da razviju veliku ljubav prema sportu koji žene većinom ne privlači.


Zdrav način života i sport je moderan trend. Muški sportisti privlače svojom muževnošću, a ako imate sreće, onda i solidnim prihodima. Osoba koja se profesionalno bavi sportom ili voli sport je po prirodi strastvena i svrsishodna. Ako osoba želi uspjeti u sportu, mora tome posvetiti vrijeme. 

Sportistima je lakše izgraditi porodicu sa nekim ko ih razumije i živi u potpuno istom ili sličnom ritmu. Nažalost, mnoge žene se ne mogu nositi sa tim i ne znaju živjeti uz takvog muškarca. Ako je vaš dečko ili muž sportista ili obožava sport onda je važno da znate sljedeće stvari: 



1. Ne uskraćuj mu to: Ako dobrovoljno odaberete sportistu za svog supružnika, treba objektivno shvatiti da će mu karijera i uspjeh u sportu uvijek biti prioriteti. 2. Ne očekujte da vam mnogo pomaže po kući. Ako se bavi sportom i dosta vremena i snage ulaže u to, onda bi kod kuće trebalo što više da se odmora.

To je puno bitnije nego da zvocate zašto ništa neće da pomogne. 3. Oslanjaće se na vas: Muškarac će očekivati da preuzmete većinu briga, tj brigu o njemu, o svom domu, o djeci, jer on fizički neće imati vremena da se bavi kućnim poslovima. 



4. Želi da prihvatiš njegovo zanimanje ili hobi. Svako želi da ga partner prihvati takvog kakav jeste i da bar poštuje hobije ako ih ne može voljeti. Tako je i sa ljudima koji uživaju u sportu, žele da ga podržite u tome. 5. Naučite vjerovati. 

Ako želite da izgradite snažnu porodicu sa osobom koja se bavi sportom, moraćete da naučite da poštujete interese te osobe, da joj verujete u potpunosti, da je podržavate u svim poduhvatima i naravno - da navijate za nju!

Pokreće Blogger.