Ružičasti pun Mjesec dolazi da nam okrene živote naopačke: Šta činiti na ovaj važan dan

Stiže nam ružičasti Pun Mjesec koji će se desiti 14.6.2022. Vrijeme je da se pripremite za ovaj dan jer će biti sve, samo ne običan dan.


Prvi pun mjesec ljeta zove se ružičasti mjesec. Mjesec će ovoga puta biti veći nego kakvog ga inače viđamo. Bit će obiman, poput čarobnog medaljona. Nikoga sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Uticaj punog mjeseca počeće 12. juna. 

Uzlet energije, buru emocija i inspiracije osjetiće svi. Kada je mjesec pun naše baterije su na maksimumu, tako će biti i ovaj put. Poseban uticaj na sebe će osjetiti kreativni ljudi i oni koji su svoje talente dugo skrivali u škrinji. Ako sebe smatrate talentovima onda nemojte sjediti skrštenih ruku, djelujte! 



Sada je najpovoljniji period za neobične prilike i poduhvate. Najvažnije je ne početi raditi išta nepromišljeno, već se dobro pripremiti: skicirati plan (čak i mentalni), analizirati, osjetiti, a zatim ga postepeno oživljavati. Korak po korak, sa vizijom. 

14. jun je dan nevjerovatnih prilika, nevjerovatnih poznanstava, koji donosi uspjeh i procvat zanimljivih ideja. Uzmite sve svoje ideje i ponesite sa sobom na ovaj put koji vodi direktno ka uspjehu. Oprostite sebi za sve što nije uspjelo i što vam više nije potrebno.



Oslobodite se viška tereta. U ovom periodu je dobro da odgodite sve kupovine koje vam nisu nužno potrebne. Ne pozajmljujte novac drugima i trudite se da ne uzimate velike svote od drugih. Trudite se što manje da manipulišete ljudima, psujete i razmišljate negativno, jer pun mjesec samo još pojačava ono što se već dešava u vama i vašem životu.

Ovaj Pun Mjesec će biti sjajan za vas ako postanete kreativni, izbacite nepotrebne stvari i eventualno nagomilano smeće iz svog života, napravite plan za dalje akcije, provodite vrijeme uz ljubazne i iskrene ljude, obavite neke poslove po kući koje odavno govorite da ćete uraditi ali niste nikako.

Ovo je sjajno vrijeme da djelujete. Bacite se na posao.

Pokreće Blogger.