Muškarci vole jedinstvene i drugačije žene: 5 neobičnih ženskih osobina koje oni obožavaju

Žene i muškarci su dva potpuno različita svijeta. Žene nikada nisu bile jasne i logične muškom polu, a isto je važilo i u obrnutom slučaju. 


Muškarci vrlo jasno i otvoreno priznaju da često nisu u stanju da objasne i razumiju ponašanje mladih dana i da shvate razloge zašto one čine određene stvari. Ponekad nerazumijevanje odbija muškarce, ali nemojte misliti da je to tako uvijek. 

Postoje neobične stvari koje žene rade ili neobične osobine koje posjeduju, a koje se dopadaju muškarcima, zapravo ih smatraju privlačnim. Navešćemo vam neke od tih stvari. 1. Demonstracija straha. Ako je djevojka uplašena, bez obzira na to da li je strah istinski ili ne, muškarac to primjeti i jednostavno ne može da odoli tome. 



Muškarac želi da zaštiti ženu, a baš u tim momentima ima priliku da je zaštiti i smiri. On se tada osjeća snažnim i potrebnim, a to je ono što se muškarcima dopada i što zapravo žele. 2. Usnula djevojka. Muškarci vole da gledaju djevojke dok spavaju. 

Niko, pa ni žene, nisu u stanju da kontrolišu svoje ponašanje u snu. One su tada tačno ono prirodno što zaista jesu, bezi ikakvih pretvaranja i glume. To je ono što se rijetko viđa, zato je to jedna od stvari koje privlače muškarce ka ženi. 



Žene se ponekad, kada su na javi, pretvaraju da su nešto što nisu samo da bi se dopale muškarcima. One trepću očima češće, pomijeraju pogled, pokušavaju da se slože sa muškarcem oko svega, samo da bi mu se dopale, a to onda izgleda smiješno. 

3. Nespremnost da se prizna pogreška. Možda ste uvijek mislile da tvrdoglavost ne može biti privlačna, ali zapravo nije uvijek tako. Nespremnost da se prizna greška spada u tvrdoglavost, a insistiranje dame na nečemu muškarcu zapravo može biti privlačno. 

4. Čekanje. To iritira svakog momka, oni će stalno požurivati partnerku, govoriće joj da će zakasniti ukoliko se ne spremi jako brzo, ljutiće ih i nervirati čekanje. Ali kada se partnerka pojavi pred njima, predivna i sređena sve loše emocije će nestati, oni će se oduševljavati njome. 

5. Ženski bijes. Potpuno je nemoguće objasniti zašto se muškarcu sviđa djevojka koja je ljuta. Šta je to što ga privlači takvoj djevojci? Ljute djevojke su neobične, specifične. Način na koji se žene ljute je unikatan i zanimljiv muškarcu. Ponekad im to djeluje lijepo. 

Sve ovo su zapravo svakodnevne i obične stvari koje nama nisu ništa posebno, ali muškarcima mogu biti zanimljive i mogu da ostave utisak na njih.

Pokreće Blogger.