Tračaruše odbijaju mnoge muškarce: 4 činjenice o njima koje mnoge žene ne znaju

Muškarci i žene su potpuno drugačija bića. Iste stvari posmatramo drugačije, naše misli i zaključci su različiti, a na kraju i ispoljavanje osjećanja se razlikuje. 


Zato vjerujemo da ćete biti iznenađene kada vam otkrijem tajne koje mnogi muškarci kriju od žena. 1. Muškarac će se uvijek truditi da bude bolji od drugih muškaraca. U ljubavi, na poslu i u bilo kom drugom segmentu života muškarac će se uvijek truditi da zauzme prvo mjesto u odnosu na druge muškarce. 

Na neki način, on će se uvijek takmičiti sa drugima, a sve u cilju da bude što bolji. Tu se razlikuju od žena koje, kad se upoznaju sa prijateljicom, uživaju u druženju i nemaju potrebu da se dokazuju jedna drugoj. Zato ne pokušavajte da se nadmećete sa vašim muškarcem. 



On je često opterećen dokazivanjem, nema potrebe da se nadmeće i sa vama. 2. Muškarci ne vole kada žene mnogo pričaju. Ženski dugi razgovori o svemu i svačemu su jako iritantni za muškarce. Među ženama možete da razgovarate o bilo čemu i to koliko god dugo želite, međutim kada odete u muško društvo stvari se mijenjaju. 

Ukoliko probate da komunicirate na isti način kao sa ženama, muškarac će da se potrudi da što prije nestane sa lica Zemlje. Ukoliko želite da sa prijateljicom popričate o nekim glupostima ili da tračarite, zapamtite da to ne radite ispred muškarca. 



On će to smatrati besmislenim i ispraznim govorom. Možda će se osjećati krivo ukoliko se ne umiješa, ali ga to istinski ne zanima. Takođe dugi filozofski razgovori sa muškarcem pred spavanje ili kasno u noć nisu poželjni, samo će ga iscrpiti i iznervirati. 

Generalno ne započinjite razgovore prije spavanja, a uvijek se trudite da budete direktne i konkretne. 3. Muškarci su jako ljubomorni. Muška i ženska ljubomora se veoma razlikuju. Žene su u stanju da budu jako ljubomorne, a onda da ih odjednom ta ljubomora prođe i zaborave sve što je bilo. 

Kod muškaraca je drugačije: oni će zauvijek pamtiti stvari koje su ih činile ljubomornim, a to mogu biti komplimenti koje ste dobijali ili samo neobavezni pogledi. 4. Muškarci se u komunikaciji sa ženama mnogo pretvaraju. 

Da, oni se uvijek trude da dodaju još neku pikanteriju kako bi vas zadivili. Ukoliko primjetite ovako nešto, u redu je, vaš muškarac nije lažov, samo želi da vas nasmije ili da vas očara svojom pričom. Sada znate muške tajne!

Pokreće Blogger.