Nije izgled to zbog čega neki muškarci pronalaze ljubavnice - Sa njima su 4 stvari bolje

Ne pronalaze ljudi ljubavnice i ljubavnike zbog izgleda, često neke druge stvari igraju ulogu u tome.


Koga žene zamisle kada izgovore riječ „ljubavnica“? Sigurna sam da mnoge imaju asocijaciju mlade djevojke koja se ničega ne plaši i drsko uzima sve što poželi. Uz to i dobro laže. Naravno, i dalje ima dugonogih dvadesetogodišnjih grabljivica sa mini suknjama, ali ima i drugih interesantnih ljubavnica na koje možda niste računale. 

Nemojte misliti da ljubavnice ne mogu da budu i zrele dame. Mnoge žene su zadovoljne statusom ljubavnice – potrebna im je samo pažnja muškarca i intimnost – njima ne treba ljubav. Iako ste sigurne u svog partnera, nemojte zanemariti ove informacije. 



Na kraju krajeva, svaka žena treba da čuva svoju porodicu i svog muškarca. Prateći iskustva svojih prijateljica i poznanica, uspjela sam da napravim profil moderne ljubavnice. Upoznajte modernu ljubavnicu: Ona je u ranim četrdesetim, razvedena, ima djecu tinejdžere ili još starije. 

Samostalna je, čvrsto stoji na zemlji i izgleda savršeno. Zanosna je i privlačna. Što je najvažnije, ona ne želi da se uda! U prošlosti je imala dug i dosadan brak koji je bio praćen izdržavanjem muža i kućnim poslovima. Sada želi spontanost, lakoću i eksperimente. 



Svoju senzualnost je otkrila prilično kasno – nakon razvoda. Ranije je osuđivala ljubavnice, a sada je jedna od njih i to joj uopšte ne smeta. Uživa u lakim i bezbrižnim sastancima. Mrzi riječ „udaja“ jer je asocira na prošlost. Ona ne bira muškarce sa bogatstvom, ona bira dušom i tijelom. 

Nemojte misliti da samo bogati muškarci imaju ljubavnice. Na meti su svi muškarci! Vrijeme je da njihove supružnice prestanu da ih plaše raščupanim, neurednim izgledom, starim kućnim ogrtačem i uskraćivanjem intimnosti. 

Moderna ljubavnica ima mnogo prednosti: ona nije udata, ima odraslu djecu, ne želi da se uda, ne treba joj novac, iskusna je u životu – i u krevetu. Mlade žene žele da se pokažu, dok su starije te želje već prevazišle. I još jedan adut moderne ljubavnice – spremna je na eksperimente i ima pojačano interesovanje za intimnost. 

Ovo je veoma zadivljujuće za muškarce. Dok im njihove žene uskraćuju intimnost, zovu ih dok su na poslu, čekaju platu – ljubavnice su potpuna suprotnost! Dakle, drage dame, ukoliko tražite ljubavnicu vašeg muža među mladim ljepoticama koje liče na Barbie, a ne pronalazite je – vaši napori su uzaludni.

Promijenite smjer traženja. Obratite pažnju na zrele, impresivne i nevjerovatne dame. Inače, vjerovatnoća da je žena zrelih godina postane ljubavnica, mnogo je veća od vjerovatnoće da to postane mlada djevojka!

Pokreće Blogger.