Bivši se vraćaju kada prestanete čekati: Poruka za one koji bi se voljeli pomiriti sa bivšima

Znate kako kažu "da je valjalo trajalo bi" ali takođe kažu i "ako voliš potrudi se da to ne izgubiš" - pa u šta onda da vjerujemo?


Ako ste se našle u situaciji u kojoj patite za bivšim i želite da ga vratite, vjerovatno ćete se poslužiti nekim metodama koje ne samo da ne funkcionišu, već vas lako mogu i osramotiti. Kako se odvija scenario jedne veze nakon raskida? Žena postaje jako krhka nakon što raskine sa čovjekom kojeg je jako voljela. 

Njen ponos takođe postaje slab, pogotovo ako je on taj koji je inicirao raskid. Tada žena prelazi u očajnički režim u kojem bi konstantno molila muškarca da se vrati, zivkala ga, obasipala ga porukama itd. Međutim, takav pristup skoro da nikada ne pali. 



Zašto? Zato što se muškarci većinom vraćaju kada shvate da su izgubili nešto vrijedno. A to se neće desiti ako primjete da se žena ponaša očajnički. Muškarci se obično vraćaju kada primjete da je njihova bivša nastavila dalje svojim životom bez problema. 

Takođe ih jako pogodi kada vide da je njihova bivša pronašla drugog partnera, tada počinju razmišljati da možda nije problem bio u njoj, već u njima. Ogorčenje je još jače ako primjete da je bivša pronašla novog partnera koji je privlačniji, bolji ili bogatiji. 



Postoje muškarci koji ostavljaju ženu kako bi se osjećali superiornije. Oni od nje očekuju da će zivkati i moliti za pomirenje, jer u tome uživaju. Ali onda kada vide da je ona ipak nastavila dalje sa nekim drugim, ne znaju kako se pomiriti sa tim. 

Ako ste se već doveli u situaciju da nekoga zamolite da ostane u vašem životu, znajte da ste u startu pogriješili. To takođe znači da imate jako nisko samopoštovanje. Imajte na umu da ne vrijedi nikoga moliti za oproštaj ili drugu šansu i da je to gubljenje vremena. 

Svu energiju koju biste uložili u moljakanje i ponižavanje uložite u sebe, svoj napredak i svoju budućnost. Jer ako je suđeno da se pomirite, već će se naći šansa za to, a ako ne - vi i dalje imate svoju budućnost u koju ste puno toga uložili.

Pokreće Blogger.