Znakovi Zodijaka sa kojima bi brak mogao biti nepodnošljiv: Ribe jesu emotivne - ali i prenaporne

Astrolozi vjeruju da na psihološko stanje svakog čovjeka utiče i njegov znak zodijaka. Shodno tome, svaki čovjek se ponaša po položaju svojih zvijezda. 


Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane. Neke od njih su očitije dok su druge manje izražene. Ali, većina mana se uvijek prikažu kada dugo vremena provodite sa određenom osobom. Tačnije, u braku i dugoročnom zajedničkom životu najbolje vidimo ko je kakav. 

Da bisteuštedjeli mnogo vremena istražujući ko je kakav, astrolozi izdvajaju neke znakove Zodijaka sa kojima bi život i brak mogao biti težak. Bik: Onima koji su živjeli sa Bikom neće biti nikakvo iznenađenje vidjevši da se on nalazi na ovoj listi. 



Najveći problem sa kojim ćete se sresti u odnosu sa ovim predstavnikom zodijaka jeste taj što Bik ne voli da utičete na njega na bilo koji način. On ne voli da ga neko savjetuje, da ga uči nekim stvarima ili da mu objašnjava kako bi se trebao ponašati. 

On ne zna za kompromis i sve što mu je važno jeste da da bude sve po njegovom. Na riječi "trebaš" i "moraš" naprosto ne reaguje. Čak i kada pogriješi najstrašnije ne očekujte od njega izvini. Bik nikada neće priznati da je pogriješio i uvijek će opravdavati sve svoje postupke. 



Ribe: Iako važe za znakove Zodijaka koji su jako emotivni, dobrodušni i osjetljivi, sve te nabrojane stavke mogu se obiti o glavu njihovim partnerima. Iako to nikada neće uvidjeti niti priznati, previše su egocentrični i previše narcisoidni. 

Istina, saosjećaju se sa ljudima, ali samo kada su u nevolji, kada je sve u redu onda im nije bitno kako se drugi osjećaju. Previše nameću svoje mišljenje i previše svoje potrebe izdižu iznad drugih. Brak sa njima bi mogao biti prava noćna mora, pogotovo za osobe koje imaju snažne karaktere poput Lava ili Škorpije.

Pokreće Blogger.