Sumnjala sam da me muž vara pa sam mu namjestila drugu ženu - Idealan način da ga provjerite

Ako želite testirati vijernost svog muškarca potrebno je da imate malo mudrosti i snalažljivosti, baš poput žene čiju vam priču prenosimo.


Na društvenim mrežama svašta se može vidjeti i naći. Listajući objave mojih prijatelja i poznanika, iskočila mi je nepoznata žena sa veoma zanimljivom pričom. Naime, ona je bila u braku iz kojeg je izašla povrijeđena jer je saznala da je muž varao sa nekoliko žena. 

Najviše je boljelo što su i drugi ljudi znali a niko joj nije htio reći. Zbog toga je odlučila da pomaže ženama širom svijeta da otvore oči i shvate da nemaju dobrog muškarca pored sebe. Naime ona nudi ženama da provjere vjernost svog muškarca. 



S obzirom da je jako lijepa i atraktivna žena smatrala sam da je to pravo iskušenje za mog muža i sjajna prilika da vidim kako će reagovati. Poslala sam joj podatke svog supruga, dodala ga je na društvenim mrežama i započela konverzaciju sa njim.

Najviše me je plašilo to što ona zaista jeste njegov tip. Nakon tri dana me je kontaktirala i rekla da imam pored sebe pravo đubre! Poslala mi je sve slike njihovog razgovora i zaista sam se zaprepastila. Neke prostote koje joj je govorio ja nikada nisam čula iz njegovih usta.



Kao da je u pitanju potpuno drugačiji čovjek. A kao šlag na tortu rekao je da je u nesrećnom braku i da odavno smišlja način kako da ostavi svoju ženu (mene). Već taj dan sam mu rekla da želim okončati njegove muke i da je razvod u toku. Pokušao je da se opravda ali nisam željela slušati. 

Zato drage dame, ako već sumnjate u vijernost svog muža ili želite da provjerite njegovu vijernost možda bi bilo dobro da napravite sličan test. Nikada ne znate kakvu osobu imate pored sebe dok ne testirate stvari iz drugog ugla.

Pokreće Blogger.