Znakovi Zodijaka koji će vam se osvetiti za sve - Čuvajte se povrijeđenog Strijelca i žene Raka

Škorpija je do sada bila najpoznatija po svojim osvetoljubivim djelima, ali nije jedina. Još dva znaka Zodijaka mogu biti jako opasna po tom pitanju.


Neki od horoskopskih znakova su osvetoljubivi u zanemarljivijim količinama, dok neki od njih su veoma opasni po tom pitanju. Ovo su tri znaka Zodijaka kojih bi se trebali plašiti ako ih povrijedite. Rak: Ovo su veoma osjetljivi znakovi zodijaka čijim životom većinom upravljaju emocije. 

Njima je teško da se obuzdaju i da kontrolišu svoje emocije bile one lijepe ili ne. Zbog toga će se često upustiti u nepromišljene i loše radnje. Pod uticajem snažnih emocija mnogo toga načine što inače ne bi. Ako ih povrijedite, čak i u maloj mjeri, očekujte buru emocija koje će dovesti do njihove osvete. 



Ovo se pogotovo odnosi na žene rođene u znaku raka, one su zaista jako opasne u ovim trenucima. Škorpije: Veoma su snažni i ambiciozni, zato ih je gotovo nemoguće slomiti, ucijeniti, kontrolisati, manipulisati itd... Osvetoljubivi su i ne opraštaju. 

Čekaju priliku kad će vratiti “milo za drago” onom ko im se jednom zamjerio. Iako su žestoki i mogu planuti u trenutku kad to najmanje očekujete, ipak škorpije se u većini situacija uspješno kontrolišu. Ali to ne znači da su odustali od osvete! 



Strijelac: Iako ovo dolazi kao veliko iznenađenje, strijelčevi su skloni osveti. Ono što je kod njih drugačije nego kod dva prethodna znaka jeste to što se oni obično svete u trenutku burnog reagovanja, ili nikada. Kada se ohlade i smire više im nije do toga. Ali u tim burnim trenucima spremni su na svakakve vrste osvete.

Pokreće Blogger.