Stiže nam sjajna energija mladog Mjeseca koju bi trebali iskoristiti: Idelno vrijeme da se obogatite

Energija mladog Mjeseca uvijek donosi pozitivnu energiju i dobre vibracije koje vam mogu pomoći da ostvarite svoje želje i planove. Astrolozi objašnjavaju šta je poželjno da radite na ovaj dan, a šta ne bi trebali:


Stiže nam mladi mjesec drugog januara i donosi nam sjajnu energiju koju bi trebali iskoristiti na sjajan način. Period mladog mjeseca je važan period za one koji žele privući sreću i blagostanje u svoj život. Astrolozi objašnjavaju važnost ovog perioda i šta bi trebali činiti dok traje. 

Mlad Mjesec 2. januara 2022. održaće se u sazviježđu Jarca. Ovi dani će biti pozitivni ako ste do sada naučili da održavate unutrašnju harmoniju i ne žurite sa svojim namjerama. 2. januar je odlično vrijeme za planiranje jer mlad Mjesec budi nove ideje u nama.



Početkom 2022. vrijedi otići na neko mirno mjesto kako bi se napravio plan za cijelu godinu, i to bi bilo poželjno učiniti baš na dan mladog Mjeseca. Takođe je veoma važno da se fokusiramo na rješavanje onih predmeta koji se odugovlače od prošle godine. 

Na dan mladog mjeseca trebate se povezati sa voljenim osobama kako biste zadržali dobre odnose sa njima. Posjete, druženja, susreti sa prijateljima, romantični sastanci - sve je to dobro da obavite na dan mladog mjeseca. Pa čak i družnje sa ljudima iz prošlosti nije isključeno. 



Mlad Mjesec je sjajno vrijeme da preispitate životno iskustvo, riješite se loših navika i započnete nešto što odavno planirate. To mogu biti časovi pilatesa, učlanjivanje u teretanu, biblioteku ili nešto slično. 2. januara astrolozi preporučuju da smanjite trošenje novca. 

Pretjerano trošakanje će biti izvor mnogih problema ako ne stisnete kočnicu. Januarski mlad Mjesec nije vrijeme za rizične akcije. Stavljajući sve na kocku, možete izgubiti ne samo novac, već i svoju reputaciju... pa čak i ostati bez podrške voljenih.

Pokreće Blogger.