Ne tračajte druge pred svojim partnerom: Ženske navike koje naprosto razbjesne muškarce

Ako želite biti žena koju njen muškarac obožava važno je da ne činite greške koje ih najviše razbjesne.


Žene posjeduju neke navike za koje smatraju da su normalne ali to su zapravo navike koje razbjesne mnoge muškarce. Pitali smo muškarce koje su to najiritantnije navike kod žene i mnogi su odgovorili sljedeće: 1. Optuživanje bez razloga. 

Nažalost, mnoge žene se podložne ovoj lošoj navici. Ako vi sumnjate da je vaš muškarac bio sa drugom ženom to ne znači da jeste. To je samo vaša sumnja koja tek treba biti provjerena. Nećete ništa dobiti sa tim što ćete ga optužiti da je učinio nešto što ne znate da li je istina, samo ćete ga razbjesniti. 



2. Kopanje po privatnim stvarima bez dopuštenja. Kako vi ne bi željeli da neko kopa po vašim ličnim stvarima tako ni drugi ne žele. Uzimanje partnerevog telefona bez dopuštenja je jako ružna stvar i to nikada ne bi trebali činiti. Uvije tražite dozvolu. 

3. Smatranje da su ženi neke stvari dozvoljene koje muškarcu nisu. Ako je već decenijama postajala borba za ravnopravnost između spolova onda bi trebalo to da poštujemo i tako se ponašamo. Muškarac i žena bi trebali biti ravnopravni u vezi i ponašati se tako. 



Sve što žena misli da smije uraditi - to i muškarac misli. 4. Manipulisanje. Muškarcu koji nije navikao na manipulacije biće teško da prihvati sve to što mu se dešava. Na početku neće prepoznati pokušaje taktike i manipulisanja ali čim primjeti čime se bavite - očekujte veliki sukob.

Pokreće Blogger.