Znakovi koji bi mogli pokazati da muškarcu niste jedina opcija - Poštovanje nije isto što i vijernost

U nekim ljubavnim vezama postoje individualci koji vode dvostruku igru, dok niko drugi u to ne sumnja. Nažalost, neke žene žive kao druge opcije a da toga nisu ni svjesne. 


Ovo su neki od znakova koji bi mogli pokazati da muškarcu možda niste jedina opcija. 1. Često radi nešto što vam smeta. Kada je čovjek iskreno zaljubljen on će učiniti sve da udovolji svom partneru. To uključuje i da promijeni stvari koje mu kod njega smetaju. 

Ako vaš partner naprosto ne mari za ono što mu uporno govorite da vam smeta, pitanje je koliko on mari za vas. 2. Nije uvijek dostupan za vas. Dostupnost vašeg partnera može biti još jedan dobar pokazatelj koji ukazuje na to koliko vam je stalo. 



Ako primjetite da izmišlja izgovore zašto se ne možete vidjeti ili nešto učiniti za vas onda bi trebali razmisliti kakva on osjećanja gaji prema vama. 3. Ima prečeste "žute minute". Osoba koja nekoga voli neće češće biti arogantna prema toj osobi nego što će biti draga. 

Iritantnost je pokazatelj kakva neko osjećanja gaji prema vama. Ako ga često nervirate, postoje velike šanse da su odnosi između vas narušeni. 4. Šali se na pogrešan račun. Ako vaš muškarac u šali kaže kako ima drugu ženu ili kako će naći drugu ženu, sjetite se one izreke "u svakoj šali ima malo istine". 



Sa takvim stvarima se ne treba šaliti. 5. Isključuje ili sakriva telefon sa vama. Telefon je sjajan pokazatelj koliko povjerenja i lojalnosti ima u vašoj vezi. Svako ima pravo na lični prostor i niko nikome to nebi trebao narušavati. Ali ako on svoj telefon krije kao zmija noge, budite na oprezu.

Pokreće Blogger.