Smisao za humor kod žene može biti važniji od smisla za kuhanje: Psihologija srećnih odnosa

Kada tražite ženu za cijeli život obratite pažnju na njihove osobine. Potražite ženu koja svojim osobinama obećava skladan i dugoročan odnos.


1. Nije bitno koliko čisti u kući, bitno je koliko je spremna "čistiti" probleme u vašoj vezi. Imati dobru domaćicu pored sebe je san svakog muškarca. Svima je lijepo vratiti se kući u čisto i mirisno okruženje sa večerom koja čeka na stolu. Ali ni to nije bitno koliko je bitno kako rješavate probleme u vezi.

U svakoj vezi će se pojavljivati problemi i prepreke, i sve će zavisiti od toga kako ćete se nositi sa njima. Ako vaša sjajna domaćica se sjajno snalazi u kuhinji, ali se ne snalazi tako dobro sa riječima - mogli biste imati problem. Mnogi razvodi se dešavaju jer partneri ne znaju naći riješenje za problem.



2. Nije bitno da li vaša žena ima smisla za kuhanje koliko je bitno da ima smisla za humor. Humor je melem za dušu, humor nas spaja i liječi rane u teškim danima. Život sa mračnom i previše ozbiljnom osobom može biti jako težak i tmuran.

Potražite humor u osobi, vidjećete koliko će vam značiti kada vam bude najteže. 3. Nije bitno da li je vaša žena lijepa ko lutka sa izloga, bitno je koliko je lijepa iznutra. Život je rolerkoster koji vas čas baca u visine, a čas na duboko dno. U takvim trenucima ćete shvatiti da vam ne treba lijepa već dobra žena.



3. Nije bitno koliko želi izlaziti koliko je bitno da joj dadnete slobodu. Ženu koju birate za cijeli život morate prihvatiti takvu kakva jeste. Ako voli izlaziti sa društvom, trebali ste je podržati u tome. Ništa ne požuruje razvod više nego da uskraćujete svom partneru da bude ono što jeste.

Pokreće Blogger.