Dame Zodijaka koje su sklone manipulaciji: Djevice manipulišu nesvjesno i po potrebi

Manipulisanje može biti opasna igrica, pogotovo za one koji su već postali jako vješti u tome. Mnoge dame Zodijaka imaju veliku sposobnost manipulacije i njome dobijaju sve što požele. 


Ovo su dame Zodijaka koje su sjajne u manipulaciji i koje znaju kako sve okrenuti u svoju korist: Žena ovan - One su prave mudrice. Uvijek će naći način da dobiju ono što su zacrtale. Njihova manipulacija se proteže na raznim poljima. 

Koliko sjajno manipulišu kroz komunikaciju toliko sjajno manipulišu kroz psihu. A najbolje je koriste u ljubavi. Kada se žena ovan zaljubi ona je u stanju učiniti sve da bi osvojila muškarca koji joj je zapao za oko. Njen muškarac će biti oduševljen njome. 



Šta mislite zašto i drugi ljudi brzo zavole žene rođene u znaku ovna? O da, sjajno izmanipuliše ljude. Žena vaga - Žene rođene u ovom horoskopskom znaku manipulišu svime i svačim samo za svoju korist. One jesu drage i blage ali umiju biti i prave opasnice. 

Njihova dobra priroda se nekad osjeća uvrijeđeno pa im bude žao što su manipulisale, ali loše ljude neće žaliti ni sekunde. One su jako mudre i inteligentne, i samo takav isti muškarac će ih moći osvojiti. Što se tiče karijere, njihova manipulacija je na zavidnom nivou. 



Na ovom polju će se najbolje pokazati. Sposobne su napredovati u svakom poslu kojeg obavljaju zahvaljujući tom svojom sposobnošću. Žena bik - Pametne i pomalo podmukle predstavnice ovog horoskopskog znaka su nepredvidive. 

One su ženstvene ali u isto vrijeme opasne i arogantne. One su odlični treneri i motivacioni govornici jer imaju sjajnu crtu karaktera da navedu druge da rade ono što oni govore da treba. Čini se da od malih nogu nauče šta je manipulacija i koriste je tokom igre, komunikacije pa i svega ostalog. 

Roditeljima djevojčice bika uvijek je bilo teško odbiti neke njene zahtjeve jer je odlično znala kako to da zatraži. One će lako navesti skoro svakog muškarca da se zaljubi u njih i navešće ga da čini sve što one žele.

Žena Djevica - Mnogi će se iznenaditi što se ovaj znak nalazi ubrojan među damama koje najviše manipulišu, pa čak i same djevice. Razlog toga je što one manipulišu nesvjesno. Intuitivno se služe idejama koje im osvanu u mislima ne shvatajući da je to čista manipulacija. 

Ako im se nešto ne sviđa kod drugih ljudi, pronaći će način da ih navedu da to promijene. Dugoročno gledano, takva sposobnost nije nužno dobra za izgradnju bliskih veza, pogotovo ne za brak. Jer sa ovakvim vrstama manipulacije partner se zbog djevice nevoljno mijenja i postaje potpuno drugačija osoba. Kada to shvati, tada nastaje problem i negodovanje.

Pokreće Blogger.