Znakovi Zodijaka koji bi mogli biti toksični po ljude - Ovnu šta daš to dobiješ i zauzvrat

Postoje horoskopski znakovi koji u sebi često proživljavaju sukobe interesa. Kao u crtaćima kada ste gledali da neko ima anđela na jednom ramenu a đavola na drugom i ove strane se često sukobljavaju. Baš tako žive sljedeći horoskopski znakovi.


Dualnost određenih horoskopskih znakova ih često dovodi do ludila. Takvi znakovi Zodijaka, koji često prolaze kroz sukobe interesa mogu biti i dobri ali i loši po ljude u svojo okolini. Ovo su ti znakovi: Jarac - Da on je veoma prizemljen, stabilan, vrijedan i pouzdan... 

Ali ovaj horoskopski znak umije biti veoma zavidan! Toliko je fokusiran na ambicije, karijere, posao i finansijska ostvarenja da se naprosto izgubi u čitavoj toj priče i postane pomalo opsjednut statusom drugih ljudi. Pored toga, jarac voli da tračari... 



Najviše uživa u onim lošim tračevima o drugim ljudima, naslađuje se njima i brzo ih šire dalje. Kada se osjeća ugroženo od strane neke osobe vrlo često će tu osobu poželjeti poniziti u očima drugih ljudi. Sreća je što brzo shvati kada čini nešto loše i pokuša se vratiti na pravi put.

Ovan: Ovaj horoskopski znak može biti dobar, kao što se kaže "toliko dobar da ga na hljeb mažete." Ali... teško onome ko ga uvrijedi. U njemu se često odvijaju sukobi interesa, jedna strana želi da bude dobar a druga strana tako jako želi da se sveti i čini loše ljudima koji ih povrijede. 



Sreća u nesreći, ova druga lošija strana ispliva samo kada mu je ego povrijeđen ili kada ga draga osoba izda. Spreman je pogaziti obećanja i svu ljubav kako bi vratio duplo jače osobi koja ga je povrijedila. Zato je bolje da im se ne zamjerite. 

Lav: Njegova narcisoidna i egoistična strana karaktera zaista ga navode na svakojake gluposti. Za njih važi samo jedno pravilo - Ne vrijeđajte im ego! Njihov ego mora biti hvaljen, nagrađivan, primjećen... To je ono što izvlači njihovu dobru stranu na površinu. 

Ali, samo jedna ružna riječ na njihov račun bi mogla pokrenuti bujicu uvreda, agresivnosti i loših postupaka. Pazite kako sa njima postupate. Škorpija: Čudite se kako nije na prvom mjestu? Naravno, ova lista ne bi mogla da prođe bez škorpije. Slično ovnu - može biti sjajan prijatelj i partner, ali sve dok je ne uvrijedite. Ne prašta poniženja i izdaje, već baš naprotiv, uvijek sprema dobru osvetu.

Pokreće Blogger.