Važne stvari koje bi žena trebala činiti svakodnevno za svog muškarca

Da bi vaš muškarac bio sretan i zadovoljan pored vas veoma je važno da činite neke sitnice svakodnevno.


Muškarci će vas voljeti još više ako... Ste uvijek na njegovoj strani: Uvijek treba biti na strani svog muškarca, šta god da se dogodi. I ako čujete da o njemu govore negativno, uvijek ga zaštitite! Spremate ukusnu hranu: Ne kaže se uzalud da je put do muškarčevog srca kroz stomak. 

Hrana nas spaja, i nema ništa ljepše od žene koja voli nahraniti svoje bliske ljude. Ne zvocate: Sve žene su sposobne za to, ali pokušajte se kontrolisati, ne preuveličavajte njegove greške i ne kudite ga zbog gluposti. Zahvaljujete mu: Za nešto što je učinio za vas, za cvijeće koje vam je poklonio, za pomoć koju je ponudio. 



Češće zahvaljujte svom muškarcu na svemu što čini za vas. Hvalite ga: Komplimenti nisu potrebni samo ženama, već i muškarcima, daju im snagu za nova postignuća. Prihvatite njegove hobije: Ne morate ići sa njim na mjesta koja vam se ne dopadaju. 

Na primjer ako on voli golf, a vi ne - to je sasvim uredu. Ali morate prihvatiti da te stvari njemu pričinjavaju zadovoljstvo i dopustiti mu da se bavi time. Dajete mu do znanja da vjerujete u njega: Čak i ako se vaš muškarac spotaknuo i pogriješio, recite da mu i dalje vjerujete i vjerujete. 



Za njega je važno da to čuje. Strastveno ga poljubite: Nije važno kada i gdje, samo zapamtite da se trebate poljubiti svaki dan. Postanite čuvar ognjišta: Čak i ako radite, trebali biste stvoriti ugodnu atmosferu kod kuće. Važno je da se čovjek sa osmjehom vrati tamo gde ga rado očekuju, gde miriše na ukusnu hranu, gde se može opustiti.

Tako se osjeća smirenije i dobija novu snagu. Poštujte i cijenite ljude koji su odgojili vašeg voljenog muškarca. Vaš će muškarac to sigurno cijeniti. Ne umanjujte njegov autoritet pred djecom, kolegama, rodbinom, prijateljima. Dozvolite mu da bude muškarac i da pokazuje svoj autoritet.

Pokreće Blogger.